4Dportal

is creating news about paranormal, mysteries, conspiracy theories etc.

0

patrons

$0

per month

About

Od početka rada 4Dportala 11.9.2009. uspjeli smo okupiti poznate kolumniste, uz tadašnjeg glavnog urednika Ratka Martinovića koji se posvetio istraživanjima i objavljivanjima autorskih članaka, te je napravio mnogo intervjua s poznatim ličnostima kao što su David Icke, Krešimir Mišak, Drago Plečko, Tony Samara, Rick Simpson, Max Igan, Semir Osmanagić i drugi.

Snimili smo nekoliko serijala gdje se Ratko podvrgnuo nekim alternativnim pothvatima kao namještanje atlasa i pokazao (dokazao) da to isto možete učiniti i Vi. Također smo postigli veliku popularnost i medijsku pozornost, kako od naše brodske televizije SBTV koja redovito prati naše događaje (predavanja), te općenito rad 4Dportala, tako i radija Sove te Nove TV koja nas je kontaktirala i pozvala nas na snimanje reportaže za emisiju Provjereno (Ukleta kuća > Lukavec Posavski > Provjereno (NovaTV) i Ratko Martinović (4DPortal) i Subliminalne poruke - Provjereno > Ratko Martinović kao demonstrator). Ratko je gostovao dva puta u popularnoj emisiji Na rubu znanosti gdje su teme bile "Subliminalne poruke - Okultna simbolika i društveni inženjering" i "Mitska zemlja Mu".U istoj emisiji je gostovao i naš kolega Goran Kolarić koji je obradio temu "Parapsihološki ratovi".

Jednu reportažu o subliminalnim porukama snimila je i Nova TV kod nas gdje je Ratko objektivno objasnio taj pojam (među prvima u Hrvatskoj!), a gdje smo također imali priliku pokazati gledateljima iscrpan članak Kontrola Illuminata i subliminalne poruke. Ratko je uspio izdati svoje dvije knjige pod nazivom "Subliminalne poruke" i "Društveni inženjering".

Jedino što se na portalu promijenilo je to što Ratko više nije glavni urednik 4Dportala, pošto se preselio u Zagreb gdje je svoje istraživanje i rad nastavio na portalu Nexus - Svjetlost, a također piše kolumne za Večernji List i Brod Portal.

Zadnjih nekoliko godina 4Dportal je redoviti medijski pokrovitelj međunarodnog sajma alternative, zdravog života i graničnih područja znanosti MYSTIC. Također smo sklopili i suradnju s popularnim YouTube kanalom Balkan UFO koji obrađuje teme NLO-a.

Sve u svemu, drago nam je da 4Dportal dostiže sve veću razinu i pozornost čitatelja koji prate ove teme, a svakako nam je drago i da se "rađa" sve više novih internet stranica sa sličnim temama i da se sve više ljudi budi iz stanja "hibernacije" i "hipnoze" te svijet gleda otvorenijim očima.

Uglavnom, zaključak je da borba još traje, da imamo materijala za stranicu više nego ikada i da su brojne druge stranice na vrlo dobrom putu da nas "prešišaju". To je odlična stvar jer konkurencija i nas tjera na bolji i odgovorniji rad, a Vas na bolje razumijevanje svih mogućih i nemogućih problema i izlaza iz istih.
Goals
$0 of $100 per month
When we reach $100 per month, we'll pay the web hosting service so you can read our news further.
1 of 3

Recent posts by 4Dportal

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits