Charlotte

is creating Gaming videos
Select a membership level
$1
per month
Dette høres kanskje lite ut, men i Tanzania er 1 dollar mye mer enn det høres ut. Du får en personlig melding av meg og en stor takk!
$5
per month
Du får en shoutout på instagram der jeg legger ut et bilde av meg med navnet ditt!
$10
per month
Du får shoutout på instagram, og du får også velge et spill jeg skal spille én episode av på kanalen. (Det må være et PC-spill).

1

patron

$9

per month

About Charlotte

Jeg har en youtubekanal dedikert til å hjelpe Amani Orphanage Centre i Tanzania. Barna som bor der er 0-16 år og trenger livsnødvendige ting som rent vann, mat, såkorn, legebehandling, skole og skolesaker, klær, bøker og leker. Det jobbes også opp mot å forbedre barnehjemmet slik at alle kan føle seg trygge og tatt vare på. I sommer ble det tatt inn 3 nyfødte babyer som har krevd ekstra mye. Den ene gutten ble funnet i en do.
Det har blitt bygget et nytt hønsehus og et nytt kjøkken så det er blitt bedre plass til å lage mat. Allerede i januar 2016 skal planleggingen av en ny løsning for sovesaler starte slik at jentene og guttene kan sove hver for seg. Dette er også påkrevd av myndighetene. Foreløpig er det altfor dyrt å lage et helt nytt bygg, men på sikt så trenger de det også. Derfor trenger de all den støtte de kan få.

Kanalen min er ikke så stor enda, derfor har jeg opprettet denne patreonen så dere lettere kan donere om dere vil. Hjelp meg å hjelpe disse barna!

Mer om meg:

Jeg heter Charlotte, og er ivrig spillentusiast, nerd og jobber som bibliotekar på Tønsberg og Nøtterøy bibliotek.

En kollega av meg har besøkt barnehjemmet i Tanzania, vist meg bilder og fortalt mye. Hun har fortalt meg om den strenge skolen som krever at alle har fine sko, og slo barna fordi skoene deres var fillete. Hun fortalte meg om den 16årige jenta som fikk en av drømmene sine oppfylt ved å komme inn på Boarding School for å lære data og sying, takket være bidragsytere. Hun fortalte meg om Margareth, som innvier all sin tid og energi på at disse barna som har mistet alt skal få en god start på livet. Det var da jeg bestemte meg for å starte en youtubekanal der alle inntektene går til å hjelpe dette barnehjemmet.

Der lager jeg let's plays av spill jeg liker. Jeg bruker fraps og OBS til å filme, og Adobe Premiere Elements til å redigere. Jeg er medlem av youtubenettverket Splay Norge, sammen med mange andre kjente norske youtubere.
Goals
$9 of $100 per month
Det skal bygges tre familiehus på eiendommen til barnehjemmet i samme stil som SOS-barnebyer. Da vil jentene og guttene kunne sove hver for seg slik det er påkrevd av myndighetene.
1 of 1

Recent posts by Charlotte

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits