Dani Sparrow

is creating DANIpeNET VLOG
Select a membership level
O CAFEA!
$1
per month
Dai o cafea pe luna! Multam bro. Apreciez din inima ca ma urmaresti si ca te-ai gandit sa faci o fapta buna!
O BERE!
$2
per month
Dai o bere pe luna! Multam bro, multam bro. Apreciez din inima ca ma urmaresti si ca te-ai gandit sa faci o fapta buna! Multumesc de doua rori! ROCK ON!!!
O CIROBA !
$5
per month
 Apreciez din toată inima, prietenaș! Asta e cât o ciorbă! Practic mă hrănești cu o ciorbă pe lună, să am și eu ce căca! Să nu fie mațu gol  !:D Danke!

     La categoria asta,  automat primesti grad/role pe Discordul meu, unde oamenii vor vedea ca esti mare boier, dar mai ales ca ai inima de aur.  Ne auzim pe Discord cu patronii generosi pe Voice-Channelul exclusiv patronilor, saptamanal la ora si ziua prestabilita ! SAVVY! 

Includes Discord benefits

0

patrons

About Dani Sparrow

Salutare, patroane!
     Multam din inima ca te-ai gandit sa dai o bere,vorka...sau o ciorba, caci altfel nu avem cum sa regurgitam sau sa fim mahmuri :D JK.
     Mii de multumiri celor care m-au sfatuit sa-mi activez patreonul, si apreciez din adancul inimii faptul ca esti aici. Nu ai idee cat de mult ma ajuta, mai ales cu problemele astea imbecile de sanatate. Dar asa cum ati spus, nu putem lasa nici un impediment sa ne opreasca in a ne bucura de faptul ca traim. Atata vreme cat inima bate, moralul ridicat si exista craci la metru :) Desigur, un plus vietii il confera urechile care au evoluat in milioane de ani pentru a asculta Rock. \m/
      Iar cum e traditia cu Patreonul, restul de update-uri, notificari, evenimente etc ajung la patroni inainte de vlog. SAVVY? \m/

Recent posts by Dani Sparrow

By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 11 exclusive posts
6
Images
4
Writings
1
Video
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 11 exclusive posts
6
Images
4
Writings
1
Video
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits