Livia Dila

is creating educational videos

0

patrons

$0

per month

About

Obiectivele Asociației EU ȘI LUMEA, prin acest proiect, sunt apropierea elevilor cu vârsta între 6-14 ani, de știintă, lămurirea simpatică și simplă a unor fenomene, creșterea înțelegerii lumii înconjurătoare prin spoturi educative cu durata de 2-3 minute. 
Știința popularizată asigură timp de calitate în jurul acestor spoturi educative, o coeziune a familiei, subiecte care să le deschidă  orizontul copiilor, dar și să le lămurească părinților anumite aspecte.
Prin aceste spoturi educative putem obține o atitudine mai implicată față de școală, în activitățile școlare, o curiozitate în creștere față de știință, satisfăcută de exemplele prezentate.
Copiii înțeleg de ce este bună învățarea, la ce folosesc cunoștințele lor în viață, care este legătura între teorie si realitate. Profesorii, de asemenea, pot folosi acest instrument la clasă. Rezultatul este creșterea nivelului de înțelegere a faptelor științifice specifice timpului în care trăim. Acum, aproape 40% dintre elevii români suferă de analfabetism științific, adică nu înțeleg noțiuni simple de chimie sau fizică.
Procentul crește la peste 70%, pentru că deși cunosc doar operații elementare, nu știu să le folosească în situații concrete, de viață.By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 2 exclusive posts
2
Links
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 2 exclusive posts
2
Links

Recent posts by Livia Dila

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits