Thomas Gitlevaag

is creating A digital and physical platform for our community
Select a membership level
Bronse
$1
per month
 • Tilgang til unike oppdateringer og nyheter på patreon
 • Du blir en del av utviklingen og høyt verdsatt!
Sølv
$5
per month

 

 • Tilgang til oppdateringer og nyheter på patreon
 • Du blir en del av utviklingen og høyt verdsatt!
 • En personlig takk.
Gull
$10
per month

 • Tilgang til bilder under utviklingen.
 • Tilgang til oppdateringer og nyheter på patreon
 • En personlig takk. 
 • Din støtte er enormt verdsatt!

1

patron

$1

per month

About Thomas Gitlevaag

Hei,

Takk for at du tar deg tid til å lese dette, din tid og støtte er høyt verdsatt!


Mitt navn er Thomas Gitlevaag, 26 år entreprenør og familiefar. For øyeblikket jobber jeg som mange av dere vet, med selskapet Geeks eSport AS. Et prosjekt som startet i oktober 2016 med mål om å etablere en plattform for norsk digital spill kultur. Og via en surrealistisk reise har det vokst til å bli noe, noe større med et enormt potensiale jeg er veldig stolt av!

Grunnen til at jeg lager en patreon, er kun fordi i etableringsfasen som vi enda er i, søker jeg litt ekstra hjelp med private regninger og alt overskudd blir lagt inn i selskapet som investeringer for å utvikle enda bedre tilbud og produkter til community.

Alt vi gjør blir publisert via våre kanaler og jeg skal prøve å oppdatere alle dere som ønsker å støtte meg og Geeks eSport så godt jeg kan også via Patreon!

Disse 3 nettstedene er under kontinuerlig utvikling, og økonomisk støtte vil bidra til at underholdningen vi kan gi og det visuelle vi kan skape blir enda bedre.

 • Hoved nettsted for informasjon, her jobber jeg med å etablere en digital plattform med egne portaler for community, events og esport.
  https://geeksesport.no/

 • Nettbutikken vår, ønsker du å være en super supporter, er nettbutikken en fin måte å gjøre det. Her tilbyr vi en rekke community klær og blant annet verdens råeste musematter!
  https://geeksesport.store/


 • Twitch.tv er vår daglig plattform for underholdning og aktiviteter. 
  Her kan du følge Simen aka Seimann Dyhre, vår trofaste streamer hver dag fra kl 08:00, bli en del av community og få tidlig info om våre eventer, aktiviteter og konkurranser.

  Dersom du ønsker å støtte Simen og Geeks eSport, er streamen det perfekte sted. Det gjør du ved å abonnere til kanalen eller donere til kanalen.
  https://www.twitch.tv/geeksesport

Ikke glem vår yotuube kanal, her finner du veldig mye morsomme høydepunkter fra vår Twitch kanal! Vi legger ut jevnlige høydepunkter her. Gjerne abonner ;) 

Goals
$1 of $1,500 per month
Ønsker du å støtte meg, støtter du automatisk prosjektet! 
med 12000,- + i mnd kan jeg få muligheten til å fokusere 110% på prosjektet og sørge for at vi vokser og klarer oss selv som en bedrift i løpet av 2019.


All støtte går direkte til å dekke private utgifter som husleie, strøm, nett, mat o.l  og alt overskudd går direkte til selskapet og dens utviklingspotensiale!
1 of 1

Recent posts by Thomas Gitlevaag

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get rewards