Josefinito

is creating comedy

Select a membership level

$1
per month
En padollar är mer än noll kronor, skänk på baby!
$5
per month
Är du ett riktigt dollface pröjsar du fem pesetas i månaden, vilket är cirkut 10 kronor per avsnitt. Och då slipper ni dessutom höra reklam?! Ett decennie kronor för ingen kapitalism i ditt öra, det är det värt. PLUS EXTRA EXTRA Numer läser jag upp alla som pledgar 5 dollars i månaden i podden så prrrrretty awesums. 
Limited (2 of 3 remaining)
$20
per month
För 20 granna liren i månaden får du inte bara ditt namn uppläst, du får välja ett ämne som vi ska tala om. Säger du "konst" måste vi prata Ulrica Hydman Vallien, säger du "svensk humor" måste vi debattera Tore Skogman. Makten är din!

26

patrons

$95

per month

About

---I'm doing a podcast that is totally ok.---

Hej älskade patreon! 

Om du visste hur hjärtlinnerligt glad du gör mig varje gång det plingar till i kassan och du har skänkt nåt. Satan va lycklig det gör mig. Inte för pengarna (så mycket, vadå även jag är uppvuxen i kapitalistismen) utan för att du har tagit dig tid och kraft att A) lyssna på podden och B) gått in på internet och hittat patreon.com. Och fuckin C) fattat hur man gör. En miljard kudos till dig! 

Pengarna går till att bekosta libsyn varje som hostar podden och inköp av kaffe till dom koffeindrivna gäster jag verkar enbart bjuda in. Och att hålla podden reklamfri. Ju mer pengar ni ger, ju mer tid lägger jag ned. Nu: inte så mycket. Men ni växer och det gör podden med. Vill man inte skänka varje månad finns merch här: http://shirtpod.se/products/josefinito

PUSS!
/Jossan
Goals
$95 of $250 per month
Nytt år, nytt spår! SÅ nära att detta går runt nu så när jag når 250 dollar i månaden ska jag börja strössla er med pressies! Det kommer utlysas tävlingar där patreons får förtur i frågandet. SPÄNNANDE VA????
1 of 2

Recent posts by Josefinito

By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 6 exclusive posts
3
Images
1
Link
2
Writings
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 6 exclusive posts
3
Images
1
Link
2
Writings
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits