JURNALTV

is creating TV

Select a membership level

Devino Patronul JurnalTV
$5
per month
 

Munca noastră este dificilă și extrem de costisitoare, în  condițiile în care peste 90% din piața mediatică și publicitară din Republica Moldova este monopolizată și capturată în mâinile oligarhilor.

În fiecare zi ne confruntăm cu riscul de a fi închiși, ceea ce ar însemna dispariția uneia dintre puținele instituții de presă independente din RM.

Suportul Dvs. este investit în crearea emisiunilor de divertisment, în buletinele de știri care apar cu regularitate pe micile ecrane.

În pofida greutăților care ne pun la încercare, noi suntem aici și ne facem meseria în continuare.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi.

P. S. Totul abia începe

Contribuie la crearea noului platou!
$25
per month
Am dat startul campanie de colectare de fonduri, care vor merge la crearea unui studiou nou, studioul în care vor avea loc filmarile pentru emisiunile și buletinele de știri de la Jurnal TV.
Orice donație este binevenită.
Vă mulțumim pentru aportul și implicarea dvs.
Cu respect echipa Jurnal Trust Media!

12

patrons

About

Suntem o echipă de jurnaliști profesioniști și oameni de televiziune care ne dorim să transformăm țara noastră într-un loc mai bun, un loc mai corect.

Vom reuși să atingem acest scop doar dacă vom continua să informăm publicului, să producem content calitativ, care să prezinte adevărul tuturor telespectatorilor.

Deci, dacă esți un telespectator fidel al postului Jurnal TV și dacă vrei să ne urmărești în continuare – atunci devino un SUSȚINĂTOR Jurnal TV și ajută-ne să creăm împreună un viitor mai sigur.

Recent posts by JURNALTV

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits