KarvalyInteractive

is creating Magick

1

patron

$3

per month

About KarvalyInteractive

Gyors bevezetésként, videóim mindig ingyenesen láthatóak lesznek. Patrónusként segíthetsz benne, hogy ne kelljen lehúznom a rolót. Ha szeretnéd megrontani lelkiismeretem, adományozz nekem videóimért amiket amúgy is elkészítenék. #bestestcapitalist


Elérkezett az idő.

Az idő a Visszatérésre.

A Varázsló hazatért.

Miért akarod a pénzem, Kalval?
A videóvágásos hobbimért, mert ez az, nem várok se fizetést se társadalmi státuszt. Azért csinálom, mert jó kikapcsolódás. Gyarló emberként persze vágyom visszajelzésre azoktól, akik megismerik a "műveim", akár negatív akár pozitív, jobb, mint észrevétlennek lenni. Lehet feltűnési viszketegségem lett az évek alatt. ¯\(ツ)/¯ A Patreon azoknak szól, akik szeretnék ilyen piszkos anyagi módon érzékeltetni mennyire szeretnek. Ez lehet egyszeri ajándék (itt vagy akár Paypal-on keresztül) vagy havonta megújuló "feliratkozás". Természetesen igyekszem honorálni ezt minél tetszetősebb munkákkal és interakcióval. :)

Mit kezdenél a pénzemmel?
Befektetném kajára, áramra és még több videójátékra. Nem dohányzom, nem iszom, nincs autóm, a rántottát viszont nagyon szeretem. Ha gazdag lennék, még rendezvényeket meg versenyeket is szerveznék a közönségemnek, vagy alakítanék egy stúdiót hozzám hasonló emberekből/nek.

Mit kapok én vissza a pénzemért?
Azon kívül, hogy pénzednek hála több időt tölthetek videózással és kevesebbet valódi munkákkal, amikből te semmit sem látnál, tégy egy pillantást alant a patrónusi bónuszokra, amiket összeállítottam támogatóimnak.

U.I.: A Patrónus avatarok még nem készültek el, de gyönyörűek lesznek. Ezidáig négyen kezdtek el dolgozni rajtuk, egyikük sem beszélt velem azóta. Vajon ha Kharxssy-t kérem rajzolásra, ő is eltűnik?
Select a membership level
$1
per month

Morzsa Mester

Hűséged és feltétel nélküli szereteted táplál és melegen tart. Hosszú és boldog éveink lesznek együtt.
Jutalmad, hálám kifejezendő:
  • Havonta egy dollárral támogatva munkámat Patrónusomként hozzáférést kapsz minden Patreon-exkluzív munkámhoz: blogok, esetenként videók, "activity" többi patrónusommal ezen az oldalon.
  • Hozzáadlak Skype-on és Steam-en barátaim közé, így bármikor üzenhetsz nekem ha szükségét látod. Emellett Patrónusaim és én közös Skype csoportban is tarthatjuk a kapcsolatot.
  • Minden Patrónusi hónapod végén neved megjelenik egy új videóm végén köszönetnyilvánításként (kivéve ha névtelenül szeretnél támogatni).
  • Megkapod és szabadon használhatod a Morzsa Mester avatart.
$2
per month

Veréb Varázsló

Havi két dolláros támogatásod máris duplája annak, amit bármely nagylelkű támogatómtól várnék. Tehát ha duplán támogatsz, kétszeresen is Patrónusom vagy. Dipatrónus. Di-rónus?
Jutalmad, hálám kifejezendő:
  • Minden előző szolgáltatás, emellett a hóvégi köszönetnyilvánításokban neved a Morzsa Mesterekénél nagyobb betűkkel jelenik meg, varázslóhoz illően.
  • Megkapod és szabadon használhatod a Morzsa Mester avatar mellett a Veréb Varázsló avatart is.
$3
per month

Tollas Tanonc

Havi 3 dolláros támogatásod azt jelenti, hetente támogatsz majdnem egy dollárral, amiért én végtelenül hálás vagyok, drága Tri-rónusom!
Jutalmad, hálám kifejezendő:
  • Minden előző szolgáltatás.
  • Minden hétvégén szerepelhet neved egy videóvégi köszönetnyilvánításomban.
  • Meghívó rajongói összejövetelekre. (Ha valaha lesz ilyen, nem vagyok túl népszerű.)
  • Az előző avatarok mellett kapsz egy Tollas Tanonc avatart is.
Goals
$3 of $15 per month
Megelőztétek a youtube-os havi fizum, ki kell találnom valami más célt.
2 of 2

Recent posts by KarvalyInteractive