Merijn

is creating a loving and happy world!
Select a membership level
Kei bedankt!
$5
per month
Je bent fantastisch! Je kunt alles wat ik maak zien op Patreon. 
Kei Kei Kei Kei Kei Bedankt!
$10
per month
Je bent super geweldig, ik zal je bedanken in de video's die ik maak en je kunt uiteraard alles zien wat ik hier op Patreon deel!


Super bedankt!
$25
per month
Je bent helemaal geweldig! Ik ben een prentenboek aan het maken. Als deze af is stuur ik hem graag naar je toe!


Dankje dankjewel!


3

patrons

$41

per month

About Merijn


Wat super leuk dat je op deze pagina bent en er over nadenkt om te doneren. Dankjewel daarvoor!

Patreon is een platform dat er voor zorgt dat mensen die dingen creëren betaald kunnen worden voor de dingen die ze doen. Ideaal dus als je lekker op je eigen stijl en tempo iets wil creëren!

Ik zal me even voorstellen.. Mijn naam is Merijn Ruis en ik wil de wereld een liefdevolle en gelukkige plek maken. Er zijn twee dingen die ik heel erg leuk vind om te doen. 1. Dingen maken! 2. Dingen delen met mensen. Met de dingen die ik maak  hoop ik anderen blij te maken. Het liefst geef ik alles gewoon weg zodat het voor iedereen beschikbaar is. 

Afgelopen jaar heb ik al mijn spaargeld gebruikt om een basisinkomen voor mijzelf te financieren. Dat wil zeggen dat ik me niet druk hoefde te maken over het betalen van mijn vaste lasten. Ik heb ontdekt wat ik wilde en waar ik gelukkig van word en ik ben gaan creëren, creëren en creëren.

Zo ben ik liedjes gaan schrijven, video's gaan maken om mensen blij te maken en begonnen aan het schrijven prentenboeken met een positieve boodschap. 

Tijdens dit experiment heb ik gelukslessen ontwikkeld. Het lijkt me fantastisch als leerkrachten over de hele wereld deze lessen zelf willen gaan geven en er oefeningen aan toe zouden willen voegen daarom heb ik ook een website gemaakt waarop ik deze lessen online heb gezet zodat iedereen deze lessen gratis kan downloaden:
www.opensourceteachings.com

Het is bizar wat er met me gebeurde toen ik dus de tijd en ruimte had om te doen wat ik wilde. Op deze manier heb ik voor het eerst in mijn leven echt een grote impact kunnen maken en dat simpelweg door te doen waar ik gelukkig van word. 

Nu wil ik je vragen of je me zou willen helpen om dit experiment verder voort te zetten. Op deze Patreon pagina zal ik je daarvan ongetwijfeld op de hoogte houden! Naast dat het een experiment is zou ik het ook gewoon super fijn vinden als je zou willen helpen zodat ik me nog meer kan focussen op het maken van mooie dingen en meer geluk creëren in de wereld :) 

Je kunt me helpen door een maandelijkse financiële bijdrage te geven. Je kunt me steunen door een patron te worden maar als je geen credit card hebt kun je ook een acceptgiro overmaken naar: NL03ASNB0706769783 op naam van M.Ruis met omschrijving: Patreon. 

Ik ben nog van plan om een cd met lieve liedjes te maken, ik wil nog drie prentenboeken schrijven en nog meer geluksoefeningen bedenken voor leerkrachten en meer bewustzijn te creëren voor dit basisinkomen. Als je me steunt wil ik je graag iets terug geven als ik een van deze producten heb afgemaakt. 
Eerlijk gezegd weet ik nog niet wat de toekomst gaat brengen en ik wil ik gewoon lekker doen waar ik blij van word. Maar ik blijf hoe dan ook lekker creëren en dingen maken en me inzetten voor die gelukkige, liefdevolle wereld!

Ik wil je bij deze alvast ontzettend bedanken. Een heleboel liefde gewenst!!

Merijn Ruis
Goals
$41 of $865 per month
Een droom die werkelijkheid wordt! Als ik dit doel behaald heb dan spring ik 10 gaten in de lucht en kan ik me helemaal richten op het maken van mooie dingen en mensen gelukkig maken!
1 of 3

Recent posts by Merijn