Maarten Westmaas

is creating the Dutch Landscape
Select a membership level
Fooienpot
$2
per month
Je krijgt mijn eeuwige dank! Uitnodigingen voor exposities en toegang tot de geheime en exclusieve Patron-feed,  
Supporter
$5
per month
Je krijgt 10% korting in mijn galerie: www.maartenwestmaasgalerie.com
Fan
$10
per month
Je krijgt het voorgaande en ieder jaar een speciale ‘patron-only’ print (limited edition) thuisgestuurd. (Te voldoen na een jaar Patronaatschap)

2

patrons

$3

per month

About Maarten WestmaasHoi
.

Ik ben Maarten Westmaas. Supertof dat je deze pagina bekijkt en met jouw hulp kan ik de mooiste en beste projecten over het Nederlandse landschap maken. Misschien zelfs wel mijn meesterwerk ‘Stugge Paden’ over oude wegen in Nederland, afronden. Wie ik ben? Ik ben fotograaf en beeldend kunstenaar. Mijn leven lang al breng ik het Nederlandse landschap in beeld. Ik fotografeer, schrijf boeken en blogs, maak collages, onderzoek de geschiedenis van het Nederlandse landschap, maar bovenal ben ik veel buiten. ‘God schiep de wereld, maar de Nederlanders maakten Nederland’. Mijn werk is een ode aan die Nederlanders. Een ode aan het Nederlandse landschap. Ik wil kijken tot mijn ogen op zijn. ‘Creating the Dutch Landscape’.
Als beeldend kunstenaar zoek ik de verhalen van het Nederlandse landschap en dit komt samen in mijn boeken, series, collages, exposities en individuele kunstwerken.
Maar heb precies één dag in de week om me hier mee bezig te houden en zou daar dolgraag twee van willen maken (of zelfs meer!). Dat is mijn ultieme doel. Meer tijd voor mijn kunst Met het geld dat ik via Patreon krijg wil ik tijd kopen. Tijd om te besteden aan mijn werk als kunstenaar. Tijd voor de 50 projecten die nog in mijn hoofd zitten. Maak jij dit mogelijk?
In ruil hiervoor krijg jij uitnodigingen voor exposities, korting in mijn galerie, gratis wallpapers, een Patron-Print, kun je meelezen met mijn schrijfproces voor nieuwe boekprojecten (en suggesties doen!), krijg je ‘behind the scenes’ filmpjes, kun je ideeën voor nieuwe projecten aandragen en meewerken aan bestaande projecten. En we kunnen samen op pad gaan door Nederland om te fotograferen. Gaaf hè?
Kortom, jij bent die ‘mecenas’ of ‘patrone’ die het mogelijk maakt dat ik het Nederlandse landschap kan verbeelden! En daar ben ik je eeuwig dankbaar voor! Ga met me mee op reis door Nederland! Bekijk mijn website of bezoek mijn galerie! Mijn Facebookpagina en Instagramaccount (voor mijn #printoftheday). Of bekijk de boeken die ik gemaakt heb. En het mooiste moet echt nog komen…
Projecten die ik graag zou willen doen maar door te weinig tijd nog niet heb kunnen afronden:

- Stugge Paden: een beeldroman over mijn zoektocht naar het Nederlandse Landschap lopend over het tere web van oude wegen die nog steeds overal in het landschap terug te vinden zijn. 
- VEN: een ode aan de Drentse vennen
- Roadkill: Een serie over sigarettenpakjes
- Bergen in Nederland: Een zoektocht naar bergen in de Lage Landen. 
- A room with a view: Uitzichten op het Nederlandse landschap. 

En zo kan ik nog wel even door gaan...
Goals
$3 of $500 per month
Bij het bereiken van dit doel ga ik een halve dag minder werken en ben ik in staat om twee dagen van de week aan mijn kunst te besteden. Het einddoel is full-time kunstenaar te worden. Maar dit zou ik al echt FANTASTISCH!!! vinden.
1 of 1