MC Bob

is creating Music videos,maybe vlogs
Select a membership level
Nu cred ca vor fi mai multe :))
$5
per month
Ei bine,e doar unul singur.De ce? Pentru ca oricum exista comunicare si de asta exista pagini de genul,pentru a crea o comunitate si oricum nu-ti trebuie multi bani ca sa creezi o comunitate. Trebuie doar oameni care apreciaza si care au bunul simt, si eu care sa va fac sa va simtiti bine! ^^

0

patrons

$0

per month

About MC Bob

Deeeeeeeeci,am 18 ani,numele meu este Alex,aka Bob,daca te intrebi de ce Bob este pentru ca nu ai cum sa ma schimbi ca persoana,deci daca intorci Bob e aceeasi chestie :))). M-am nascut in 1999,pe 24 septembrie,de muzica m-am apucat de ceva timp dar nu am luat-o in serios pana cand au inceput prietenii sa-mi spuna ca ma pricep si iese treaba buna. 
Pot spune ca sunt o fire foarte sociabila si imi place sa cunosc oameni noi. 
In materie de muzica,din tara noastra CTC,Parazitii,Specii,J Saw,Phunk B,Fratii Grime,Subcarpati etc. iar din alte tari Das EFX,Big L,Eminem,Noveliss,Jay-Z,Joey Badass,Afu-Ra,Nas,Moob Deep etc. 
De ce vreau sa ma urmaresti? Pentru ca nu voi face doar muzica,voi interactiona cu cei ce ma sustin si voi accepta idei(in cazul in care e o idee decenta si nu prezinta tot felul de porcarii) 
Goals
0 of 1000 patrons
Daca se va intampla asta,o sa fac o piesa cu ajutorul vostru! Vom vorbi despre asta daca se va intampla! Pace
1 of 1

Recent posts by MC Bob