MC Bob

is creating Music videos,maybe vlogs

Select a membership level

Nu cred ca vor fi mai multe :))
$5
per month
Ei bine,e doar unul singur.De ce? Pentru ca oricum exista comunicare si de asta exista pagini de genul,pentru a crea o comunitate si oricum nu-ti trebuie multi bani ca sa creezi o comunitate. Trebuie doar oameni care apreciaza si care au bunul simt, si eu care sa va fac sa va simtiti bine! ^^

0

patrons

$0

per month

About

Deeeeeeeeci,am 18 ani,numele meu este Alex,aka Bob,daca te intrebi de ce Bob este pentru ca nu ai cum sa ma schimbi ca persoana,deci daca intorci Bob e aceeasi chestie :))). M-am nascut in 1999,pe 24 septembrie,de muzica m-am apucat de ceva timp dar nu am luat-o in serios pana cand au inceput prietenii sa-mi spuna ca ma pricep si iese treaba buna. 
Pot spune ca sunt o fire foarte sociabila si imi place sa cunosc oameni noi. 
In materie de muzica,din tara noastra CTC,Parazitii,Specii,J Saw,Phunk B,Fratii Grime,Subcarpati etc. iar din alte tari Das EFX,Big L,Eminem,Noveliss,Jay-Z,Joey Badass,Afu-Ra,Nas,Moob Deep etc. 
De ce vreau sa ma urmaresti? Pentru ca nu voi face doar muzica,voi interactiona cu cei ce ma sustin si voi accepta idei(in cazul in care e o idee decenta si nu prezinta tot felul de porcarii) 
Goals
0 of 1000 patrons
Daca se va intampla asta,o sa fac o piesa cu ajutorul vostru! Vom vorbi despre asta daca se va intampla! Pace
1 of 1
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits