Memes voor de Massa's

is creating memes en evenementen
Select a membership level
Linkiewinkie
$5
per month

Je bent een trotse linkiewinkie die graag een beetje inlegt om je rode vrienden te ondersteunen!

Includes Discord rewards
Kameraad
$10
per month

Een zeer gewaardeerde kameraad die met zijn gulle bijdrage hard meebouwt aan prachtige evenementen voor zichzelf en al zijn vrienden!

Includes Discord rewards
Poldersocialist
$15
per month

Jij mag je rekenen tot de grote poldersocialisten van de Lage Landen, want met jouw bijdrage ben je onmisbaar voor de onstopbare opkomst van een nieuwe socialistische beweging!

Includes Discord rewards

4

patrons

About Memes voor de Massa's

Lieve kameraden! De meesten van jullie zullen ons al kennen via facebook, instagram, reddit, youtube, onze discord-server, de poldersossen-meetups, of wellicht via stickers die jullie hebben zien hangen in jullie omgeving. Samen met jullie hebben we al veel prachtige dingen gemaakt en georganiseerd.

Maar. Helaas leven we in het kapitalisme en kosten dingen geld, iets waar wij niet heel veel van overhouden naast onze studiekosten (thx D66). Geldtekort is op dit moment het enige wat ons ervan weerhoudt om vettere dingen te organiseren, zoals filmavonden in een eigen zaaltje en hardbassfeesten voor de poldersocialistische massa's. Daarom vragen wij aan alle roodhartige poldersossen van de Lage Landen om maandelijks een klein beetje geld in te leggen, zodat we nog veel meer prachtige dingen kunnen organiseren!
Goals
4 of 100000 patrons
Het moment dat wij 100 000 likes krijgen op de facebookpagina, zullen we hoogstpersoonlijk een burgeriniatief starten en trachten aan te bieden aan de Tweede Kamer om het poldersocialisme meteen in te voeren.
1 of 1

Recent posts by Memes voor de Massa's