Octavian Jurma

is creating leadership research and philosophy, essays and conferences

Select a membership level

Suporter
$5
per month

Suporterii ma incurajeaza

Sponsor
$9
per month

Sponsorii ma sustin

Investitor
$19
per month
Investitorii ma ajuta sa cresc

0

patrons

About

Romana: Foarte pe scurt munca mea actuala e focalizata pe utilizarea stiintei si filozofiei pentru a ajuta studia arta de a conduce. Cred, fara umbra de indoiala, ca lumea nu poate fi mai buna dacat liderii sai si ca pentru a alege lideri mai buni trebuie ca noi sa devenim lideri mai buni. Insa nu putem alege ceea ce nu intelegem si ne temem de ceea ce nu cunoastem. Important acum este doar sa intelegem ca liderul este un rol social, un construct memetic, nu o proprietate genetica a omului.

Pregatirea mea formala este in biologie, medicina si neurostiinte. Pregatirea mea informala este in afaceri, marketing, stiinte computationale (IT), dezvoltare web si optimizare. Talentul meu este identificarea oportunitatilor si a tendintelor iar abilitatea mea cea mai valoroasa este traducerea conceptuala si vizualizarea conceptelor in context, ceea ce ma face un bun lider, comunicator si mediator. La acest stadiu al vietii sunt mai degraba un fel de polimat decat un specialist. Acum ama nevoie de ajutorul vostru sa lucrez la un proiect care ne poate slava tara de tiranie pe termen scurt si poate schimba lumea pe termen lung.
Citeste mai mult despre mine...

English
: In brief, my work is about applying science and philosophy to the art of helping people become better leaders. It is my unshaken belief that the world is as good as the leaders we choose, and in order to have better leaders we need to become better leaders.
Read more abut me here...
Goals
0 of 100 patrons
I will start a new conference series.
O sa incep o noua serie de conferinte.
1 of 4
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 3 exclusive posts
3
Images
1
Writing
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 3 exclusive posts
3
Images
1
Writing

Recent posts by Octavian Jurma

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits