SocietyRP

is creating a Danish Content Based FiveM Server

Select a membership level

$15 Donator

$15
per month

- Discord tag: "$15 Donator"

- Donator Whitelisting

- Standard kø-fordele

Includes Discord benefits

$30 Donator

$30
per month

- Discord tag: "$30 Donator"

- Donator Whitelisting

- Premium kø-fordele

- Adgang til musik-bot

Includes Discord benefits

0

patrons

$0

per month

About SocietyRP

Velkommen til SocietyRP
‏‏‎
Vi bestræber os efter at give de bedste oplevelser for vores community. Det betyder at vi også lytter til jer! SocietyRP er en 16+ content baseret server, dvs. at vi går op i seriøst RP, i mens vi kan hygge os og have det sjovt i RP.
‏‏‎
RP niveauet er sat i den høje ende - vi forventer at det primære fokus lægger på at du bygger din helt egen unikke og kreative karakter.
‏‏‎
Her handler det om kvalitet fremfor kvantitet og derfor er det kun de bedste af de bedste der kommer ind. Det betyder også, at du skal ansøge om whitelist og godkendes, før du kan få lov til at spille på vores FiveM server.

Vi spiller i San Andreas Staten med amerikansk tema hvor vi har udformet vores egen grundlov. Derudover, kører vi med ESX-Frameworket. 

Link til vores Discord: https://discord.gg/PF4ZcTz

Refundering, betingelser og generelle vilkår 
- Såfremt du beslutter dig for at støtte SocietyRP via. Patreon, så accepterer du samtidigt vores "ingen-refunderings"-politik.
- Derudover, accepterer du, at det enten er dine egne penge du støtter med, eller også har du fået fuld accept fra kort-haver til at støtte projektet. 
- Derudover, accepterer du samtidigt, at du ikke er hævet over vores regler og vilkår og at du vil straffes på samme vilkår, som alle andre. 
- Din prioritet i køen opdateres først efter næste server genstart. Forvent ikke at prioriteten træder i kraft med det samme.
- Såfremt du opretter en donation for at få fordele og annullere det efterfølgende, forbeholder vi os retten til at tilbagetrække din fordele.
- Sidst, men ikke mindst, så er der et "charge upfront" på vores patreon supscriptions. Du kan læse mere her: klik her.

Goals
0 of 20 patrons
Vi starter ud med et mål på 20 patrons!
1 of 2

Become a patron to

Be part of the community
Connect via private message

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits