Roderick Veelo & Bert Brussen

is creating TPO Podcast

48

patrons

$468

per month

About Roderick Veelo & Bert Brussen

Okee, in het Nederlands, maar toch: een beetje podcastmaker (dus dat zijn wij van TPO Podcast) heeft een Patreon-account. 

Wie ons nog niet kent: klik HIER en klik DAAR.

Want vrije geluiden FTW

Met Bert BrussenRoderick Veelo.
Select a membership level
Meeluisteraar
$5
per month
Mensen die luisteren laten anderen, al dan niet ongewenst, meeluisteren. Ook dat zijn luisteraars. Soort van. Misschien dat we ze een speciaal plekje geven in de uitzending. Misschien ook niet. 
Luisteraar
$10
per month
Luisteraars zijn het roestvrijstalen schaaltje waar de appelmoes onder de kers op ligt. Je weet dat ze luisteren maar niet altijd. Af en toe wel. Daarom zullen we ze af en toe noemen, als ze luisteren bijvoorbeeld. 
Vaste Luisteraars
$25
per month
Vaste Luisteraars zijn de appelmoes onder de kers. Zonder vaste luisteraars kun je beter helemaal geen podcast maken, dus hup Vaste Luisteraars, hup! Vaste Luisteraars worden elke maand genoemd. Zonder persoonlijke boodschap. Als je dat wilt moet je maar Plopkap worden.
Plopkap
$50
per month
Plopkappen maken een uitzending glashelder en geheel plopvrij. Plopkappen worden opgenomen in onze vaste Hall of Plopkap en elke week genoemd, inclusief persoonlijke boodschap. Wees geen Vaste Luisteraar, word Plopkap!
Tripod
$100
per month
Tripods zijn de hoekstenen van de podcast. Daarom worden tripods elke aflevering genoemd, inclusief al je namen, geslacht, woonplaats, leeftijd, werk, bedrijf, alles wat je verder nog wilt. Wees geen plopkap, word Tripod!
Equalizer: Privé en unieke persoonlijke podcast, alleen voor jou!
$500
per month
Een TPO Podcast die niemand anders kan beluisteren, alleen jij, speciaal voor jou persoonlijk gemaakt. Hoe vet is dat?
Goals
48 of 500 patrons
1 of 1

Recent posts by Roderick Veelo & Bert Brussen