TredBobek

is creating gameplay videos

Select a membership level

Egy sör
$1
per month
Egészségünkre!
Egy ebéd
$5
per month
Köszi az ebédet! Már jobb a napom.
A nagyi túl sok pénzt adott karácsonyra
$20
per month
Jesszus. Inkább vegyél magadnak valamit, ne rám költsd!

De ha már ennyire akarod akkor nagyon szépen köszönöm. Motiváló.

0

patrons

About

Sziasztok, a nevem Balázs/Bobek/Tred (amelyik tetszik). Valamikor a 2010-es évek elején elkezdtem érdeklődni videószerkesztés iránt, és később 2016-ban kilőtt a YouTube csatornám, azóta is hálás vagyok a nézőimnek. Videojátékokat, amiket barátaimmal játszom, veszem fel és szerkesztem meg vicces montázs szerűen. Jellemzően ugyanazokkal játszok, de néha napján mások is bekerülnek a videókba. Nagy ritkán stream-elek is vagy YouTube-on vagy Twitch-en, de ez olyan mellékes.

A rendszeres tagok: Beni (Nitrobi/Radarzavar), Solesz (Aeroc/Wozbay) és Iliász (Atlas/Odysseus/Random görög név). Régebben Dani (Hyderox/PeskyCastle5564) is, de ő mostanság mást csinál.

Alapvetően dolgozok Youtube-ozás mellett, ez csak egy hobbi nekem, ezért annyira nem fontos hogy most ez pénzt hoz-e vagy sem, de ha már a lehetőség ott van, akkor megadom neki (a reklámpénzt az esetek 90%-ban visszaforgatjuk a csatornába. Játékot veszünk, eszközt veszünk stb.). Ezért is hoztam létre ezt a Patreon-t. Meg részben azért mert YouTube-n a reklámrendszer végtelenül rossz, így alternatíva erősen ajánlott. Merch meg inkább később :)

Videók elég rendszertelenül vannak mert hát munka meg miegymás, de próbálok tartani egy szintet.

Köszi hogy elolvastad. Ha bármi kérdés van vagy ilyesmi, lehet írni Facebook-on vagy Youtube-on, általában válaszolok. És mindent elolvasok!
Goals
0% complete
Igazából nincs célom. Csak gondoltam ide rakom ezt hogy legyen valami überbrutálnagy mérföldkő. A poén kedvéért.

(de ha valaha ezt elérném, fűű, valami eseményt biztos csapok belőle. Összegyűlős evős ivós valami)
1 of 1
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits