Villa Frednes

is creating #lifegoals

Select a membership level

Husnøkkel
Limited (9971 remaining)
$3
per month

Hjelp oss å gjøre det mulig å bruke mer av tiden vår (og betale for andres tid) for å skape content og inspirerende innhold for dere på sosiale medier! 


🗝 Lås opp eksklusivt innhold bak betalingsmur hos Patreon 


💲Få -10% på alle kjøp fra nettbutikken vår, www.emmeselle.no 21

patrons

About


Hvorfor bli Villa Frednes-patron?

Hvis du liker herskapshus, skaperglede, å se på to som har en fullstendig annerledes hverdag – eller bare har en kløe for å stille nysgjerrigheten? Kanskje.

Bli inspirert? JODA! Synes du det er litt vanskelig å komme i gang? Drømmer du om å stupe ut i et nytt prosjekt? Kanskje trenger du bare en kickstart. Vi har en enkel filosofi vi lever etter hver eneste dag: Det at du faktisk setter i gang, er det som skiller drømmen fra virkelighet. La skapergleden vise vei!

Bli med oss og få start!

En kunstner og en tusenkunstner

Mona og Marius kjøpte en forlatt herskapseiendom i 2016 og brettet opp ermene. De pusser opp 1400m2, er familie og gründere av Emmeselle AS, som baserer seg på Monas strek. Villaen er det ekte "Huset med det rare i" og fungerer både som bolig, kontor, atelier, verksted for alt fra snekkerier til medieproduksjoner samt hobbykrok og lager. 

Mona er kunstner, egentlig designutdannet både som interiørdesigner og dekoratør før hun studerte design- og mediekommunikasjon og startet reklamebyrå i Bergen. Etter å ha møtt Marius og flyttet til Oslo, startet hun Emmeselle og ble kunstner og illustratør på heltid. Sammen har de i også restaurert og pusset opp i stor skala i snart et tiår. Når man først blir hektet....

Marius er tusenkunstneren som får MacGyver til å virke litt tafatt. Han har restaurert og pusset opp hus hele livet, og elsker nerdete snekring og umulige reparasjonsjobber. (Selv om han har en tidligere karriere som profesjonell racerbilsjåfør – nå lagt opp)

Vi har en snodig livsstil der to dager aldri er like. Og så liker vi å dele av det vi opplever, både for å selv bli inspirert og for å inspirere andre. Skapergleden slår ALT!

Bli med på reisen

Ved å støtte oss med et månedlig beløp, hjelper du oss med å sette av mer tid til å lage content/innhold for sosiale medier. Om vi får flere til å lage et lite community her inne, vil vi også besvare egne spørsmål, dele live-streams, tutorials, intervjuer og tar deg med på små videoreiser i det vi holder på med i det daglige. Du får også førsteprioritet når vi skal arrangere noe eller lanserer nyheter. 

Ved å støtte oss gir du oss mulighet til å bruke både mer tid og mer penger på å produsere innhold til dere som vil være med på vår reise. 

Takk for alle heiarop!


Goals
21 of 100 patrons
Når vi får 100 patrons, legger vi ut 100 små videosnutter fra restaureringsprosessen tilgjengengelig for alle som abbonerer, som tidligere kun har vært vist på 24-timers stories. 
1 of 4

Recent posts by Villa Frednes

By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 20 exclusive posts
10
Images
1
Link
12
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 20 exclusive posts
10
Images
1
Link
12
Videos
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits