Anticoachmovement

is creating podcasts

Select a membership level

Støtt Anticoach
$1
per month

Tusen takk for at du vil være med å støtte Anticoach podcasten slik at vi kan fortsette å lage bra innhold til enda flere. 

Bli Anticoachmovement medlem
$10
per month

Du gjør virkelig en forskjell med din støtte! Som medlem får du 20% rabatt på alt i nettbutikken + fri frakt. Bøker som kjøpes er selvsagt signert til deg. Du får også tilsendt  printbare kopier av illustrasjoner og tekster jeg gjør via egen Dropbox link.  

0

patrons

About

Anticoach podcast er en ukentlig podcast dedikert til livets små og store spørsmål. Livet uten suksessfilter.

For la oss være ærlige, det er ikke mer suksess vi egentlig trenger. Vi behøver substans, mening, retning. Og ikke minst: følelsen av å være god nok uten alltid å være best. 

Anticoach podcasten er mitt private klasserom hvor du hver uke inviteres inn til å delta. Det er her jeg deler tanker og ideer, svarer på spørsmål, har samtaler med interessante mennesker om deres veier i livet. Det er her det skjer. La oss skape en "god nok" bevegelse i lag.

Etter å ha jobbet i mange år med formidling har jeg fått uendelig mange tilbakemeldinger på viktigheten av å snakke om livet. Så, la oss gjøre akkurat det. Snakke om det å skape seg et liv man liker å leve. 

Du er en engel som støtter denne podcasten og gjør det mulig å utvikle den videre og la enda flere få ta del i innholdet. Din støtte er helt avgjørende! Takk :) 

Her er noen av tilbakemeldingene på podcasten:
"Fantastisk podcast! Jeg lærer, reflekterer og hviler i mye av det som blir sagt. TAKK, Andreas."

"Endelig en motvekt til prestasjonsjaget! Endelig en stemme som sier at du duger, du trenger ikke streve. Jordnært og fint! Takk!"

"Dette vil jeg bruke tid å høre på. Ordene berører meg. Takk!"

"Andreas, dette var fint! Du er et sjeldent godt snakketalent og eg trur du kan komme til å hjelpe folk med dette. Anbefales!"

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits