Arbetarlitteratur

is creating Podcast

Select a membership level

SUPPORTER
$1
per avsnitt
Varför du ska bidra:

-  Du stödjer podcasten och är med och sprider arbetarlitteraturen till fler! 


Du väljer själv hur mycket du vill ge, men minst 1 dollar per avsnitt (ca. 9 kr). Pengarna dras automatiskt från ditt konto en gång i månaden. Du kan när som helst avsluta ditt bidrag.

2

patrons

$2

per avsnitt

About

En podcast om arbetarlitteratur?

Arbetarlitteraturen är vårt lands stora bidrag till världslitteraturen. Ingenstans är den arbetarlitterära traditionen så stark som här. Trots det har arbetarlitteraturen i många sammanhang inte fått den uppmärksamhet den förtjänar. Det ska vi gemensamt ändra på.

I den här podcasten lär vi oss om arbetarnas historia och de som skildrat den. Vi besöker platserna där författarna var verksamma och läser deras böcker. Vi tar hjälp av forskare som berättar om arbetarnas livsvillkor för att sätta litteraturen i sin kontext.

Vi låter också samtida författare berätta om sina nyutgivna verk och de aktuella samhällsfrågor de skildrar.

Arbetarlitteratur är litteratur som vill förändra. Det är kultur, politik och historia. Om det handlar den här podcasten.

Podcasten utkommer på onsdagar (alltså max 5 gånger i månaden). Du hittar podcasten där poddar finns och på arbetarlitteratur.com

Varför ska jag bidra?

Jag vill att alla ska kunna ta del av den här podcasten – därför kostar det inget att lyssna. Däremot kostar det att producera. Jag behöver bland annat bekosta resor, marknadsföring och teknik. Jag är tacksam om du vill stödja mitt arbete genom att bidra med en summa.

Alla bidrag används till att producera och utveckla podcasten. Jag tror på transparens och redovisar löpande hur mycket jag får i bidrag och vad pengarna används till.

/Mattias Torstensson
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 2 exclusive posts
2
Writings
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 2 exclusive posts
2
Writings

Recent posts by Arbetarlitteratur

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits