András Mészáros

is creating videos and blogs about the nature

Select a membership level

Elismerő támogatás
reward item
$1
per month
Köszönöm, hogy elismered munkásságomat, amelyet a Youtube-on videóként, a hegyeim.hu weboldalamon pedig írásos formában találsz.
Ösztönző támogatás
reward item
$3
per month
Egyszemélyes stábként rengetegszer jelent kihívást a technikai felszerelés meglétének a biztosítása, túra közbeni cipelése, az ismeretek begyűjtése, a felvételek készítése, és végül a cikkek írása, illetve a videók vágása, melyek rengeteg időt vesznek el a szabadidőmből. Sokszor kérdezem magamtól, hogy megéri e, és erre nem mindig az a válasz, hogy igen, de ennek ellenére én rendületlenül csinálom, mert szeretnék valamit megmutatni a világunkból. Támogatásod jólesően ösztönözne, és visszaigazolna abban, hogy valóban megéri ez a munka. Köszönöm, hogy támogatsz.

0

patrons

$0

per month

About

My name is Andras from Hungary. I am 33 years old. I deal with video,vlog, and blog making. I would like to show the wondreful mountains, lakes, rivers, streams, and towns in my video and blog. I have an own website as www.hegyeim.hu I countinous working on it in ordert to get better. 

Mészáros Andrásnak hívnak és Magyarországról származom. 33 éves vagyok. Video, vlog és blog készítésével foglalkozom. Szeretnék bemutatni a videóimban is leírásaimban csodálatos hegyeket, tavakat, folyókat, patakokat és városokat. Van egy saját weboldalam a www.hegyeim.hu amelyen folyamatosan dolgozom, hogy jobbá váljon.
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Video
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Video

Recent posts by András Mészáros

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits