Autista Vagyok

is creating Videos

Select a membership level

$1
per month
Havonta már 1 dollár is nagy segítséget jelent számunkra! Hiszünk az általunk készített tartalom társadalmi értékében és büszkék vagyunk mindazokra, akik követnek, biztatnak minket. Azért csináljuk ezt, mert fontos számunkra a társadalmi felelősségvállalás, az autizmus megismertetéséért való kiállás – az érdekvédelem számunkra tehát nem pénz kérdése, hanem a személyes ügyünk! Mindazonáltal nagy könnyebbség lenne, ha a Ti támogatói közreműködésetek lehetőséget adna nekünk egy kicsit tervezni a jövőt!

Bármekkora összeggel is támogatsz minket, a neved (legyen az valódi vagy álnév) felkerül a videónk végére!
Továbbá a videó elején elhangzó "kezicsókolom" érted is szól!
$2
per month
Ha úgy érzed, hogy havonta 2 dollárral támogatnál minket, az a megfelelő számú Támogató esetén akár arra is lehetőséget adna nekünk, hogy a jelenlegi szabadidős videókészítés komolyabb helyet foglaljon el az életünkben. Mindketten (Lizanka és Viktor) kerülünk olyan helyzetbe, amikor egy megbízás (grafikai, honlaptervezési, stb.) miatt félre kell tennünk a videókészítést, esetleg nem tudunk elfogadni egy előadást, fellépési meghívást.

A neved (legyen az valódi vagy álnév) felkerül a videónk végére, továbbá a videó elején elhangzó "kezicsókolom" érted is szól!
$5
per month
Rendkívül hálásak lennénk Neked, hiszen elkezdhetnénk gyűjteni a felvételekhez és szerkesztéshez szükséges eszközök fejlesztésére. Jelenleg egy kameránk és egy mikrofonunk, valamint egy ingyenes (de korlátozott tudású) videóvágó programunk van, ezek bővítésével képesek lennénk könnyebben és kevesebb vesződéssel dolgozni.

A neved (legyen az valódi vagy álnév) felkerül a videónk végére, továbbá a videó elején elhangzó "kezicsókolom" érted is szól!

7

patrons

$34

per month

About

Az Autista Vagyok egy youtube-os ismeretterjesztő-érdekvédelmi videócsatorna, melyen keresztül a Megismerhető Autizmus Generáció munkaközösség két autizmusban érintett tagja (Lizanka és Viktor) igyekszik közelebb hozni az autisták rejtett, sokak által alig ismert vagy félreismert világát. A videók személyes hangvételűek, melyek érintik a szereplőik hétköznapjait, személyes élményeiket és érzéseiket, az érdekvédelem és az autizmusban érintettség területén szerzett tapasztalataikat és beszámolóikat, valamint interjúkat különböző szakemberekkel (pszichológusok, gyógypedagógusok, alapítványok és egyesületek).

Maga a youtube csatorna 2014. őszén indult, amikor az asperger-szindrómás autista művész, Viktor feltöltötte első videóit. A csatornának 2015 óta Lizanka is tagja.

2015-ben Lizanka és Viktor megalapították a Megismerhető Autizmus Generáció munkaközösséget (MAG), melyen keresztül kilépve a virtuális közegből immár különböző rendezvényeken tartanak előadásokat, valamint a később csatlakozott tagokkal több egyéb projektet is szerveznek.
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Writing
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 1 exclusive post
1
Writing

Recent posts by Autista Vagyok

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits