Autó Pult

is creating car reviews
Select a membership level
Lóerő
$1
per month
Egy dollár, azaz egy lóerő, amivel még nagyobb teljesítménnyel toljuk az Autó Pult szekerét. Már ez is sokat jelent és nagyon hálásak vagyunk érte.
Közösség
$2
per month
Az Autó Pult közösségének tagja - bármilyen autós kérdésben segítünk.
Támogató
$10
per month
Az Autó Pult támogatója - aktív betekintést nyerhet a munkánkba, az érkező tesztekbe, valamint autóvásárlás esetén aktívan segítünk neki.

0

patrons

$0

per month

About Autó Pult

Közösen még jobbá tehetjük a magyar autós újságírást

Már több mint nyolc esztendő lepergett azóta, hogy egy borongós téli napon nekiültem az Autó Pult első cikkének. Azóta rengeteget változtunk, de hitvallásunk, elképzelésünk maradt: olyan autós portált szeretnénk készíteni, amely segítséget nyújt vásárlói döntések meghozatalában, és önmagához hű maradva értéket teremt. Ebben kérjük most az Önök segítségét.

Nyolc év eltelt, mi pedig rengeteg tapasztalattal és élménnyel lettünk gazdagabbak. Talán sosem mondtuk, de az út nem volt könnyű. Az autóipari válság közepén autós magazint alapítani, amely ráadásul azóta is szembe megy az internetes trendekkel? Őrültségnek hangzott, és olykor annak is érződött. De mi nem akartuk máshogy. Nem is tudnánk máshogy. Azóta sokan jöttek, még többen mentek, mi pedig maradtunk.

A szándékaink pedig nem változtak. Szeretnénk segíteni mindenkinek az autóvásárlásban. Fennhéjazó, valótlan, szenzációhajhász cikkek nélkül, anélkül, hogy bizonyos autótípusokat érdemtelenül az égbe emelnénk, vagy a földbe döngölnénk. Hiszen minden modellnek megvannak a maga erősségei és gyengeségei, de egyúttal a célközönsége is. És sokszor nem is olyan egyszerű, hogy a kínálat sűrű erdejében az igény pontos megoldásra leljen. Ráadásul milliókról van szó – a döntés pedig már csak ezért sem mellékes. Legyen az 2, 20 vagy 70 milliós autó, mi mindig igyekeztünk a potenciális vásárló szemüvegén keresztül is értelmezni azt, sőt, időnket nem sajnálva méricskélni, tapasztalni, legalább 500 minél vegyesebb kilométeren keresztül. Másképp nem is vállalhatnánk a véleményünket.

Persze mindig van mit fejlődni, és nagyon is tudjuk hibáinkat, hiányosságainkat. Ó, de még mennyire! De sajnos a viszonylag kis magyar piac az értékközpontú, nem látogatói mennyiséget hajhászó oldalakat nem tartja el. A cikk írója is egyszerre négy vállalkozásban tevékenykedik jelenleg. Így az elmúlt nyolc év a kompromisszumról is szólt a számunkra. Az álmainkat valósítottuk meg, de nagyon is világi korlátokkal.

De nem adjuk fel. Sőt, előrébb akarunk lépni. Sok éven át szórakoztattunk, sokaknak százezreket spóroltunk, talán szép perceket is okoztunk – most pedig egy picit ezért mi is kérünk. Az előrelépéshez kérjük az Önök segítségét. Mindenekelőtt szükség van egy új honlapra, amely mobil eszközökön is élvezhetőbb, amely még közelebb hozza az információt az olvasóhoz, anélkül, hogy a mai divat oltárán feláldozná az átláthatóságot – ezt talán minden olvasónk belátja. Ideje lenne már új gyorsulásmérőbe is befektetni, miközben a fotós felszereléseink is állandó frissítésre szorulnak. Aztán jönnek a kisebb beruházások: egy új modul ide, egy szebb galéria oda, egy új hangerőmérő, hogy ne kelljen mindig körbeadni a jelenlegi egyet. És ez csak a kezdet. Fiatalok vagyunk, rengeteg ötlettel, aminek csak az idő és a pénz szab korlátokat.

Ezért – ha tehetik – támogassanak minket a Patreon segítségével.

A kapott pénzt mi csak és kizárólag az eszközökre fordítjuk – elsősorban a tervek szerint a nyár derekáig startoló új honlapra. Mindent visszaforgatunk, fizetést nem adunk magunknak belőle – ezzel sokkal többet vállalunk, mint bármelyik alapítvány vagy nonprofit szervezet. Az álmainkban ugyanis nem egy fizetős honlap szerepel. Hanem egy olyan, amely a közösség erejével még többre viszi. Cserébe mi három dolgot tudunk felajánlani: a támogatások átlátható befektetését, az egyéni (e-mailes) megkeresésekre kivétel nélkül adott választ, és a felelősségteljes, szakmai hozzáállással történő tesztelést, beszámolást, tájékoztatást – hiszen ez a szenvedélyünk.

A támogatást pedig sokféleképpen igyekszünk viszonozni: első helyen továbbra is a minőségi tartalomszolgáltatás áll, de támogatóink korlátozott példányszámban készülő pólókat is kapnak, sőt, bizonyos célokat elérve közönségtalálkozót, sőt, autós próbalehetőségeket is megvalósítunk.
Goals
$0 of $100 per month
Új, folyamatosan fejlődő, mobilbarát Autó Pult honlap.
1 of 5
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits