Autotijd.be

is creating the latest car news and reviews

Select a membership level

Autotijd Bronze
$1
per month
  • Toegang tot Patreon nieuwsberichten
  • Toegang tot Patreon Polls
  • Toegang tot Patreon Q&As
Autotijd Silver
$3
per month
  • Zijn er gelekte foto's van nieuwe wagens voor de officiële onthulling? Jij krijgt de primeur op Patreon!
  • Wallpapers: vraag je favoriete persfoto's in hoge resolutie!
  • Alle voordelen van Autotijd Bronze
Autotijd Gold
$5
per month
  • Toegang tot exclusieve spionagefoto's in hoge resolutie van toekomstige wagens tijdens testen in alle werelddelen! Interessant om weten: voor elke foto betaal ik zelf 25 euro aan een beroepsfotograaf die hiervoor de hele wereld rondtrekt. Ik heb de gevraagde bijdrage voor Autotijd Gold echter bewust laag gehouden in de hoop dat velen van jullie hiervoor kunnen kiezen. Hoe meer mensen met Autotijd Gold, hoe meer foto's ik kan plaatsen. Je voordelen worden op termijn dus alleen maar groter!
  • Alle voordelen van Autotijd Silver

0

patrons

$0

per month

About

Hey,

Tof dat je de Patreon pagina voor mijn project Autotijd.be gevonden hebt! Patreon is de beste manier om mensen die iets creëren te steunen in ruil voor toegang tot exclusieve voordelen.

Wie ben ik + wat is mijn project?
Mijn naam is Stijn Roggeman en ik heb Autotijd.be ontwikkeld, een volledig onafhankelijke website waar ik op een luchtige manier het laatste autonieuws met andere autoliefhebbers deel. Ondertussen bezoeken dagelijks meer dan 1.000 mensen de website en op de gelijknamige Facebookpagina is de kaap van 9.000 vind-ik-leuks inmiddels bereikt. Dat zijn cijfers waarvoor ik enorm dankbaar ben, MAAR ik wil nog een versnelling hoger schakelen en daarvoor heb ik JOUW hulp nodig.

MIJN AMBITIE
Mijn ambitie met Autotijd.be reikt verder dan alleen het delen van autonieuws. Ik wil de website uitbouwen tot een boeiend platform met een constante stroom aan autonieuws, gedetailleerde rijtesten, zelfgemaakte autogerelateerde video's en verschillende andere rubrieken die interessant zijn voor autoliefhebbers.

Het enige wat daarvoor ontbreekt is TIJD. Op dit moment kan ik het mij als 27-jarige financieel gezien niet veroorloven om mijn voltijdse job op te geven. Daardoor rest er mij dagelijks nog net genoeg tijd om artikels over nieuwe auto's te schrijven, maar niet om mijn ambitie waar te maken. Ik heb daarom vier doelen opgesteld die ik via Patreon hoop te bereiken. Je kan deze elders op deze pagina in detail bekijken.

DIT KRIJG JIJ IN DE PLAATS!
Als 'Patron' kan je exclusief toegang krijgen tot meer autonieuws, Q&As, polls, gelekte foto's van nieuwe wagens en zelfs hoogwaardige spionagefoto's van toekomstige wagens tijdens testen in alle werelddelen!

Bedankt aan iedereen die mijn project steunt! Ik kijk er naar uit om meer autogerelateerde inhoud te kunnen creëren voor jullie!

Stijn Roggeman
Goals
$0 of $55 per month
Het beheer en onderhoud van mijn website Autotijd.be is niet goedkoop. Je hebt de domeinnaam, de webhost, een dedicated IP-adres, een SSL-certificaat, een wysiwyg-editor voor het programmeerwerk, ... De totale, recurrente kosten bedragen 55 dollar per maand. Dit bedrag ophalen is dan ook mijn eerste doel.
1 of 4

Recent posts by Autotijd.be

By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 5 exclusive posts
5
Writings
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 5 exclusive posts
5
Writings
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits