Bögre

is creating gaming podcast, elemzések, letsplayek,

Select a membership level

Star Wars 1313
reward item
$1
per month

Ahogy a Coruscanti alvilágban mondják: Köszönjük a kávét! Mármint Balázs köszöni, Ákos csak kamillázni szokott. Kávé mellé olvasnivaló is jár, tőlünk nektek. Néha hallgatnivaló. Néha wooooo néznivaló! 

  • Exkluzív posztok napi rendszerességgel, behind the scenes videók, képek, hangok csak neked, legnagyobb megelégedésedre. Meg ha Balázs blogban mondaná el, akkor az is.
  • Köszi a kávét!
Alan Wake 2
reward item
$3
per month

Nincs is jobb a hatalom részegítő ízénél, amit egy szavazás keretében ti is átélhettek ezen a szinten. I love democracy!

  • Szavazás dolgokról. Mi legyen a következő stream? Mi legyen a következő sorozat? Pepsi vagy Coke?
  • Exkluzív posztok, behind the scenes videók, képek, hangok csak neked, legnagyobb megelégedésedre. Meg ha Balázs blogban mondaná el, akkor az is. 
  • Köszi a kávét!
Fable IV
reward item
$5
per month

Van amire megéri várni és van amire viszont nem. Ha szerinted Ákos gameplay-e a Podcast alatt utóbbi kategóriába tartozik, akkor jó helyen jársz. Amíg Ákos az utómunkával mókol, addig te már élvezheted a kontentet.

  • Egy nappal korábbi hozzáférés a Podcast részekhez audio only formában.
  • Szavazás dolgokról. Mi legyen a következő stream? Mi legyen a következő sorozat? Pepsi vagy Coke?
  • Exkluzív posztok, behind the scenes videók, képek, hangok csak neked, legnagyobb megelégedésedre. Meg ha Balázs blogban mondaná el, akkor az is. 
  • Köszi a kávét!

3

patrons

$14

per month

About

Gratulálunk, a legnagyobb kihíváson túl vagy, valami csuda módon eljutottál hozzánk, a gaming tartalomtól fuldokló Youtube gaming tartalomtól fuldokló magyar részének egy apró kis szegletébe, a boldogság Bögre birodalmába. Hogy hogy jutottál ide, szán húzott-e vagy repülő dobott, az nekünk teljesen mindegy, mert itt vagy és élvezheted (jobb esetben legalábbis) azt a tartalmat, amit csak mi tudunk nyújtani (más mást tud, ami más lehet jobb és rosszabb, de tutira más).

Megérkeztél. Lélegezz. Csak... lélegezz. Biztos rengeteg kérdésed van. Először is ismerkedj meg a kontentünkkel, mit tudunk hozni az életedbe, és aztán rátérünk arra, hogy miért a Patreonon beszélgetünk éppen és nem a Youtube-on. Ha csak utóbbi érdekel, akkor menj le soooookat, amíg nem látod a vastag betűs kiemelést, mert addig rengeteg mondanivalónk van.

Ami minket illet, mi két srác vagyunk, ő Ákos én meg a Balázs, pont olyan mint te, kivéve hogy teljesen másak, mert hát nincs két ugyanolyan ember, plusz statisztikailag komoly esély van rá hogy te nem is srác vagy hanem lányka, nő vagy pedig néni, de alapvetően hosszútávon szerintünk jól ki fogunk jönni (ha pedig nem, vállaljuk a felelősséget). Szeretünk Dolgokat, illetve nem szeretünk más Dolgokat, aztán persze vannak olyan Dolgok amikhez a viszonyunk ambivalens, vagy talán pont régen szerettük, de ma már annyira nem. És ennek ellentéte is teljesen reális posszibilitás. A lényeg hogy szeretünk beszélni a Dolgokról amiket szeretünk, és néha muszáj beszélni Dolgokról amiket nem szeretünk, ezen Dolgok pedig nagy százalékban esnek egybe azzal amit gaming világnak hívnak. Igen, az egész nagy felvezetés arra szolgált hogy ne csak hirtelen bejelentsem hogy gaming csatorna vagyunk.

Várj, várj, várj. Tudjuk mire gondolsz. Hadd magyarázzuk el, amíg hűl a kávéd. Hogy teát kértél? Kávé van, sajnáljuk, igazán.

Gaming tartalomból bizony Dunát lehet rekeszteni, de az annyira senkinek nem lenne jó, minél feljebb rekesztenénk meg a Dunát, annál több embernek, ezért mondjuk inkább úgy hogy sok gaming tartalom van. Mi viszont úgy éreztük anno, hogy valami hiányzik. Valami nem az igazi. Nagyon kevés magyar kontent volt ugyanis ami nekünk szólt, ami gondolkodásra késztetett, ami párbeszédet akart létrehozni a kinyilatkozás helyett és ami bele mert volna menni a rizikósabb kérdésekbe a gaming világgal kapcsolatban. Úgyhogy elkezdtünk beszélgetni erről, és egy csodatündér felvette, majd pedig feltöltötte a Youtube-ra, amivel végül létrejött a Bögre Podcast.

A Bögre Podcast minden szombaton érkezik pont olyan megbízhatóan, mint a MÁV, szóval másfél órás késések teljesen elképzelhetőek. Gonosz volt az Activision a játékosokkal? Mi ott leszünk. Bejelentették a Half Life 3-at? Mi ott leszünk. Itt az ideje vállalhatatlanul rosszul megjósolni, hogy mit hoz a Microsoft az E3-ra? Mi itt leszünk mert drága a repülőjegy Amerikába. Mi elmondjuk a véleményünket egymásnak és nektek, megpróbálunk a dolgok mögé látni és soha nem felülni a hype vonatra. Hallottad, Jurassic World Evolution?! Soha. Többet.

De várjatok, ez még nem minden! Csatornánk másik szerves részét, mondhatni pillérét képzik a stratégiai játékokra helyezett erős fókusz. Szereted a Paradox grand stratégia játékait? Jé, hát mi is! Csak még egy kör Civilization 6? Kakaskukorékoló szép jó reggelt! Rosszul voltál Winterfell ostrománál amikor a lovasság szemből támadta a gyalogosokat? Nyilván be kell rakni valamelyik Total Wart, hogy helyre álljon a világ rendje. Ezekből és ehhez hasonló játékokból várnak téged napi gameplay-ek, vágigjátszások, stratégiai tippes videók és tutorialok. 

Hogy micsoda? Persze, fáradsz, értjük mi, igyad csak serényen a kávédat, pont ezért kaptad.

Mert még nem hallottad a csatorna harmadik elemét, nevezzük oszlopnak, a vágott videókat. Ezek az esetek nagy többségében friss megjelenésű játékokról készül kritikák, kis többségben cammel támogatott elemzések és elhanyagolható többségben videóesszék. Mi csak többségben csinálunk ilyen videókat, ahogy a példa mutatja. Persze szeretnénk, ha utóbbi még jobban jelen lenne a csatornán, és a világ negyedik legjobb átvezetésével el is értünk a Patreon kérdéséhez.

És akkor a streamekről még nem is beszétlünk. Vagy a lazulásképpen tolt co-op játékokról. Vagy a rendszeresen érkező Overwatch-videókról, amit már az anyukáink se néznek. És ne is beszéljünk, beszéljenek helyettünk a videók.

Miért Patreon?

Ha bántóan őszinték akarunk lenni, akkor azt mondjuk, hogy mert most van itt az ideje. Nem mintha azt éreznénk, hogy a csatorna fennállásának két és fél éve alatt annyira felfutottunk volna, hogy nincs már más mint az előre, viszont felmerültek olyan igények a nézők részéről, amiket csak a Patreon, és így a te segítségeddel tudunk teljesíteni. Ezeket találod ott ni balra <---- szépen összegyűjtve, hogy mit kezdenénk azzal a segítséggel, amit tőled kapunk és hogyan forgatnánk vissza a csatornába, hogy terjesszük a viszonylag igényes kontentkészítés szellemét. Hogy ez neked miért jó, az pedig jobbra ----------> látható, a világ talán legszomorúbb tematikájú tiernevei alatt. Nézd át, böngészgesd, mérlegeld, és ha úgy gondolod, hogy méltóak vagyunk a támogatásodra, válassz egy szimpatikus tier-t (a tier a róla elnevezett játékot nem tartalmazza).

Arra azért megkérünk téged, hogy csak akkor vágj bele a támogatói kalandba, ha saját bevétellel rendelkezel és ez a kieső összeg nem hiányzik majd a hó végén, mert úgyis csak Twix-et vennél belőle meg egy olyan játékot a Steam-leárazáson, amivel úgyse fogsz soha játszani. Mert az nekünk nagyon fontos, hogy ne elvegyünk tőled hanem adjunk: ennek megfelelően nem zárunk fizetés mögé már futó sorozatokat és nem toljuk el a podcastot három nappal, hogy a Patreonok hamarabb élvezhessék (pontosabban hogy a nem támogatók később). Szeretnénk fair-ek és átláthatóak lenni, úgyhogy ha valami kérdésed vagy aggodalmad van akkor ne a postásnak mondd el, őt úgysem érdekli annyira, hanem gyere hozzánk bátran és megdumáljuk.

Nos, ezt akartuk mondani így első körben. Tudjuk, sok ezt megemészteni. Ebben segít a kávé is. A mosdót arra találod. Nem, nincs benne méreg csak nagyon erős. A legjobbat főztük le mert a legjobbat érdemled, ha már benéztél.

Köszi!
Goals
$14.16 of $30 per month
Egyszer már volt LEGO stream, azt nagyon adtátok, ha elérjük a fenti határt akkor ebből akár rendszert is csinálhatunk. Sőt, a filmes kibeszélőket is gyakoribbá tehetnénk, hogy ne csak Marvel és Star Wars filmeket dolgozzunk fel.
2 of 6
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 113 exclusive posts
75
Audio releases
10
Images
9
Polls
16
Writings
3
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 113 exclusive posts
75
Audio releases
10
Images
9
Polls
16
Writings
3
Videos

Recent posts by Bögre

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits