Borzas Kata

is creating illustrations

Select a membership level

$1
per month

Ha tetszenek az eddigi rajzaim Tumblr-en, Instagram-on vagy Facebook-on. Ha tetszett amit korábban kértél vagy ha csak szeretnéd támogatni a munkám.
Havi minimum $1-ért láthatsz legalább havi 1, csak Patreon támogatók által elérhető rajzot és elsőként értesülhetsz az új projektekről.

If you liked my drawings on Tumblr, Instagram or Facebook. If you liked what you previously asked or if you would like to support my work.
For $1 a month, you will see 1 artwork, only available for Patrons, and you will know before everyone else if I am starting a new project.
$5
per month

Ha szeretnél olyan személyre szóló rajzzal meglepni valakit (vagy akár csak saját magadat), ami nem kerül ki semmilyen online felületre.
$5-ért havi 1 db rajz csak neked, a te ötleted lapján, egy héten belül, plusz az előző szint jutalmai.

If you would like to surprise someone (or only yourself) with a personalized drawing , that won’t appear anywhere else online. For $5 a month you will get 1 drawing made only for you, according your ideas, within a week. The $1 rewards are included.
$10
per month

A $10-os szinten tiéd az összes szint jutalma, plusz havi 2 db, vagyis összesen 3 db Borzas Kata rajz a te ötleted alapján, a kéréstől számítva egy héten belül, amik szintén nem jelennek meg sehol.

For $10 you will have the rewards of all previous levels, plus 2, all together 3 Borzas Kata drawings within a week from your date of your request. These drawings will not appear anywhere online.

3

patrons

$6

per month

About

Borzas Kata vagyok, eredetileg rajzfilmrajzoló, jelenleg illusztrátor egy cégnél. A kérésre rajzolós Tumblr projekt kapcsán talán már találkoztál a rajzaimmal. A munkám és a rajzaitok mellett gyakran lavírozok különböző határidős grafikai felkérések között. 
Támogatásoddal segítesz abban, hogy több időt és energiát fordíthassak a saját rajzos projektjeimre és gyakrabban oszthassam meg őket veled.

Mire jó a Patreon oldal?
Ezen az oldalon keresztül támogathatod a munkám, csak Patreon támogatóknak elérhető jutalmakért cserébe, mint például csak ezen az oldalon megjelenő munkák, új projektek bejelentése, és egyedi, határidős rajzok, melyeket csak te láthatsz.

Hogyan lehetsz támogató?
A “Become a Patron”-ra kattintva kiválaszthatod, hogy havonta mennyivel szeretnél támogatni. Az összeget bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod. Aggodalomra semmi ok, az eredeti Tumblr-es ingyen rajzok megmaradnak, de ezekre - a sok kérés miatt - határidőt nem tudok vállalni.I'm Borzas Kata, originally a cartoonist, now an illustrator at a firm. You might have seen a few of my drawings in connection with my Tumblr drawing-request project. Besides my job and your drawings, I often maneuver among different graphic requests.
With your support as a Patron, you can help me invest more time and energy in my artwork to share it with you more often.

What is Patreon good for?
Through this site you can support my work in exchange for rewards only available for Patrons, such as artworks that will only appear on this site, updates about new projects and unique requests that only you can see.

How to be a Patron
By clicking “Become a Patron” you can choose how much you would like to pledge a month. The pledge can be modified or cancelled anytime. And don't worry, I will keep the original free Tumblr drawings going, but - due to the numerous requests - I cannot guarantee a deadline.
Goals
$6 of $500 per month
Ha sikerülne elérni a havi $500-os támogatást, teljes munkaidőmben a saját rajzaimmal foglalkozhatnék, új ötleteket valósíthatnék meg és nagyon nagyon boldog lennék.

If I reach $500 a month, I could draw my own pictures full time, manage new projects and be very very happy.
1 of 1

Recent posts by Borzas Kata

By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 2 exclusive posts
2
Images
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 2 exclusive posts
2
Images
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits