Busk&Benke Productions

is creating entertainment

Select a membership level

Men gud vad snällt!
$1
per month
För en dollar i månaden så kommer du att bli tackad i eftertexterna i alla framtida produktioner! 
5 dollar? Till oss?!
$5
per month
För fem dollar i månaden så kommer du att stå med i eftertexterna så alla kommande produktioner som producent, och du får ett tack på vår Instagram!
Välkommen ombord
$10
per month
För tio dollar i månaden så får du förtur på allt material vi producerar. Så fort vi är aktuella med videos, poddar eller filmer så får du se dom innan dom släpps för allmänheten att beskåda! Du får även ett tack i samtliga eftertexterna och en shoutout på vår Instagram 

0

patrons

$0

per month

About

Hallå i hålet! 
Busk&Benke Productions är två killar vid namn Arvid Swedrup och Casper Ingels som hittills specialiserat sig mestadels på manusbaserade humoristiska sketcher, men även recensioner och diskussioner om mat och film bland annat! Vi både sysslat med webbserier och kortfilmer! Vi har även varit verksamma i podcast-format. Nu vill vi bredda vårat cimematiska repertoar och fokusera mer på större produktioner av kort/långfilmer, samt skapa oss ett namn på marknaden genom att filma/fota event som konserter, bröllop osv.

Vi har länge sysslat med film och filmproduktion och börjar vi känna att det vore ju lite kul om man kunde dra in lite pengar på det också. Vi kämpar väldigt med våra produktioner och även de minsta bidragen gör skillnad! Ni får jättegärna stötta oss med en liten slant i månaden om ni uppskattar våra produktioner och skulle vilja se mer! 
Goals
$0 of $1 per month
Thank you very much!
I will credit you in the end of every video!
1 of 3
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits