Agora.md

is creating online & offline content
Select a membership level
Mulțumire eternă
$2
per month

Vorba ceea - faci bine, primești bine :) Gânduri frumoase vor merge constant către tine și aura ta va deveni tot mai puternică!

Te ducem la Teatru!
$5
per month

Salutare prietene!


Îți oferim cu drag o invitație pentru 2 persoane la unul din teatrele Eugene Ionesco, Mihai Eminescu, Satiricus sau Teatru Fără Nume!


Se știe că serile la teatru sunt foarte speciale, iar teatrul n-ai cum să nu-l iubești! :)


În continuare rămânem etern recunoscători pentru donație! Îți mulțumim că ne citești și că apreciezi informația corectă și echidistantă. Facem lucrul cu dăruire și ne străduim să îți câștigăm încrederea prin știrile ce le facem.

O sticlă de vin „Antidot”
Limited (99 of 100 remaining)
$10
per month

Știe toată lumea: un roșu sec bun scoate adevăruri din suflet. Îți spunem doar ție: acest roșu sec lecuiește de minciunile pe care le auzi zilnic în presă.

Adevărul este cel mai de preț lucru pe care îl are redacția noastră. Tocmai din acest motiv am ales să-ți mulțumim pentru curajul tău de a rămâne de partea corectitudinii prin a-ți oferi ce avem noi cel mai scump - elixirul adevărului. 


Leac de baliverne. Antidot”


Vin marca AGORA, o Rară Neagră cu Cabernet Sauvignon din 2018.

20

patrons

$117

per month

About Agora.md

Prieteni dragi, 
Dacă ați ajuns aici înseamnă că v-am convins cumva să ne susțineți :) Dacă ne urmăriți, știți că noi facem știri, reportaje, interviuri, emisiuni. Corecte, adevărate și fără culori de partide în spate. Mai organizăm și evenimente foarte speciale, așa cum este ROOFOFFLINE - un event plin de culoare, la înălțime, cu apusuri fenomenale, oameni buni și business-uri de calitate.
Mai avem atâtea idei creative, însă avem nevoie de susținerea voastră ca să le dăm viață!

Vedeți mai sus membrii redacției noastre, mereu sinceri și haioși și... să nu uităm că și jurnaliștii mai greșesc, câteodată. Priviți filmulețul :)
Goals
$117 of $500 per month
Mii de mulțumiri! Cu această sumă reușim să achităm serverele și stocările de date, pe care ținem informații de valoare. 
1 of 3

Recent posts by Agora.md

By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 7 exclusive posts
7
Links
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 7 exclusive posts
7
Links
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits