Claire van Vrijberghe de Coningh

is creating blogs & radio

Select a membership level

Show me some love
$1
per month
Er zijn zoveel liefdjes die gaan over 'a dollar'. Niet voor niets. Stel er zijn 100 mensen, 1000 of meer.. Met deze dollar geef je mij een beetje liefde. Natuurlijk beantwoord ik deze liefde door je te volgen op Twitter, Facebook en LinkedIn. Daarnaast heb je toegang tot mijn exclusieve Patreon feed. Waar je net iets andere content kunt vinden dan op mijn andere accounts. Alles is liefde en jij hebt een plekje in mijn hart veroverd!
Een bruisend telefoongesprek!
$10
per month
Toe aan een luisterend oor of juist aan een inspirerende brainstormsessie? Let's do it! Speciaal voor jou, veeg ik alles aan de kant zodat ik je al mijn aandacht kan geven. Wie weet komt er wel een samenwerking uit. Garantie: een energie boost!


>>> Uiteraard + de $1 reward!

Strictly Business & Brainstorm
$20
per month
Altijd al in een radio studio willen zitten met enorm gepassioneerde mensen? Dit is je kans! We starten de dag met een radio interview tijdens mijn programma 'Strictly Business' en gaan daarna brainstormen. 

Garantie: het gevoel dat je kunt vliegen!


   >>> Uiteraard + de $1 reward (minimaal 3 maanden). 

3

patrons

About

Hi! Welkom op mijn Patreon Creators Page!

First things first.. Wat is Patreon?
''We want to help every creator in the world achieve sustainable income.'' Patreon is opgericht om iedereen die iets creëert te helpen om hier een goed inkomen mee te verdienen. Perfect dus voor creatieve ondernemers en creatievelingen met heel veel fans. Hoe creatief? Denk bijvoorbeeld aan bloggers, mensen die video’s en films maken, games, muziek, radio, podcasts, kunst, schrijvers etc. In ruil voor jouw pledge oftewel support, krijg je leuke rewards die door een creator bedacht zijn.

Waarom ik te vinden ben op Patreon.
I ♥ content. Het schrijven van blogs, het maken van radio en ook films. Iets creëren staat voor mij gelijk aan magie. Bij radio krijg ik vlinders in mijn buik wanneer ik alleen al denk aan het mengpaneel. Het moment dat ik voor de microfoon sta en het geluid open gaat... Wat ik dan voel is niet in woorden uit te drukken. Met het bloggen ben ik een paar maanden geleden begonnen. Ik geniet er iedere dag van en bruis van de ideeën voor nieuwe interviews, reviews en blogs. Met behulp van Patreon wil ik een hechtere community opbouwen en ervoor zorgen dat ik financieel minder zorgen heb. Het leven van een ondernemer is niet altijd rozengeur en maneschijn. Ik vind het een hele fijne gedachten dat ik altijd op mijn 'fans' kan steunen net zoals zij dat op mij kunnen.

Hoe het werkt.
Aan de rechterkant van deze pagina tref je alle rewards aan. Uiteraard kun je ook pledgen zonder er iets in ruil voor terug te willen ontvangen.

Ik ben je voor eeuwig dankbaar als je mijn Patron wilt zijn, ongeacht met welk bedrag. De symbolische betekenis is onbeschrijfelijk.

Clairesmission.com

Strictly Business
[email protected]
Facebook | Twitter | LinkedIn
Goals
24% complete
1 of 3
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits