Arnt Rune Flekstad

is creating texts, graphics, videos and spreading the ideas of liberty
By becoming a patron of Arnt Rune Flekstad you'll be an active participant in their creative process.

11

patrons

$184

per month

About

Helhjertet tilhenger av kardemommeloven. Kjemper for et friere samfunn. Partileder for landets raskest voksende parti, Liberalistene. Kunne du tenke deg å sikre det arbeidet jeg har gjort og fremdeles gjør i dag? 


Siden 2014 har jeg vært ansvarlig for markedsføring i partiet med hovedfokus på sosiale media. Dette har så langt resultert i produksjon av ca 2000 plakater, et 30-talls videoer, innsamling av 300 000 kroner via folkefinansiering, nettbutikk med 120 klesdesign, rundt 4000 tekster og besøk i 7 av landets fylker for å bidra med alt fra aksjoner, foredrag, valgkamp og debatt (jeg håper å besøke alle :) ). I tillegg har jeg fått delta live på Hallo P3, TV2-nyhetene, TV2.no, prydet forsiden av Klassekampen med dobbeltsidig innslag inni samt hatt navnet mitt på en god del leserinnlegg i diverse små og mellomstore aviser. 

Innslag på 21-nyhetene på TV2

Hittil har jeg benyttet 6-8 timer hver dag for å bidra til å spre kunnskap, utfordre vedtatte sannheter og bygge opp en solid grunnmur i partiet Liberalistene. Dette var et prosjekt startet av Vegard Ottervik og Eigil Knutsen våren 2014, og jeg var så heldig å bli spurt om å være med helt fra starten av på basis av min markedsføringserfaring fra næringslivet og beviselige aktivitet på Facebook. 

Intervju foran Stortinget i forbindelse med valget
Å balansere familie, jobb og denne aktiviteten er ikke alltid like enkelt. Og slike frivillige tiltak blir svært sårbare når nøkkelpersoner blir nødt til å fokusere på noe annet og reduserer sin aktivitet. Dette har jeg selv observert og måtte til slutt innse at bekymringene mange kom med til meg, om hva som ville skje når en jobb ville konkurrere (og nødvendigvis vinne pga økonomiske faktorer) om min tid, var reelle. 

Roadtrip med 6100 signaturer, presidenten av LibUng og Geir.

Jeg var heldig nok og ble kontaktet av medlemmer som forespurte om jeg kunne frikjøpes en periode på 6 måneder. Noe som lar meg sette fullt fokus på partiet under hele valgkampen. Men det kommer også en tid etter dette, og jo mindre sårbare for avbrudd i mitt arbeide - jo bedre. Mange av de samme har også utrykt ønske om å støtte dette arbeidet i form av små donasjoner og jeg setter derfor opp denne patreon-siden for nettopp dette. Tanken er, at om du liker det arbeidet jeg gjør og ønsker at dette skal opprettholdes i størst mulig grad, kan du bidra med noen kroner hver måned. 

Intervju med VGTV på IKEA - hvor ellers? :D

Hvor morsomt hadde det ikke vært om vi ble det første partiet med en "ansatt" som var finansiert helt frivillig gjennom crowdfunding! Så kan evt partistøtte, kontingent og donasjoner til partiet gå til annet viktig arbeid. Du gir litt penger, jeg gir litt tid. Vi får begge mer enn vi gir fra oss. Kapitalisme i praksis.
Goals
$184 of $500 per month
Jeg vil være i stand til å redusere inntektsgivende arbeid utenfor partiet og frihetsbevegelsen slik at jeg kun trenger å jobbe 80 istedet for 100 % :) 
1 of 2

Become a patron to

Listen anywhere
Connect via private message

Recent posts by Arnt Rune Flekstad

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits