Comics Universe

is creating Comics Videos
Select a membership level
Halandó
$1
per month
1, Hálás köszönet neked a támogatásért
2, A neved bekerül a videók leírásba
Hős
$5
per month
1, Hálás köszönet neked a támogatásért
2, A neved bekerül a videók leírásba
3, Külön rang és jog a Discord szerveren
4, A neved megjelenik a Videók végén
Szuperhős
$20
per month
1, Hálás köszönet neked a támogatásért
2, A neved bekerül a videók leírásba
3, Külön rang és jog a Discord szerveren
4, A neved megjelenik a Videók végén
5, Javasolhatsz egy témát, amiből videót fogok készíteni, és amelynek az elején a te neved meg lesz említve

0

patrons

$0

per month

About Comics Universe

Nem szokásom a mellébeszélés, éppen ezért teljesen őszinte leszek, hogy mindenki megértse, mi is a célom.

Miért is?

A jelenlegi állapot szerint a heti egy videó elkészítése a cél, amit nem mindig tudok betartani, hiszen a munka és a család az első, ami mellé társul még sok egyéb dolog is, közöttük YouTube videók szerkesztése. Ez olykor kicsit kapkodva jön össze, mert szűkös az időm, amit a videózásra tudok szánni. Én viszont a fejlődés és a minőségi dolgok elhivatottja vagyok. Ha megnézitek a csatornám első videóit, akkor észrevehetők a különbségek és a változások a mostaniakkal összehasonlítva. 

Én értetek csinálom a videókat és azért, mert ez a téma érdekel, de az látható, hogy ez az egész egy szűkebb réteget érdekel. Nem fogok azért videókat csinálni, hogy a pénzt hajkurásszam, erre vannak mások. Én továbbra is jókedvvel szeretném folytatni és értetek, akiket valóban érdekel a csatornám tartalma. Viszont pont ezért is az összeg, amit ezzel meg tudok havonta keresni igen csekély. Ezért is van szükségem a TI támogatásotokra

Mire is kell nekem a pénz?

1, Fejlesztések: 
A pénz főként a fejlesztésekre és a fejlődésre kell. Mikrofonba már beruháztam, de természetesen azon lehetne még javítani, de mellette van még néhány dolog, amire szükség lenne a profibb munka érdekében.
2, Gyakoribb tartalom: Ha a videógyártás és a támogatások képesek egy átlagos összeget generálni havonta (nem több százezer forintra gondolok), akkor én is képes lennék sokkal több időt fordítani a videózásra, ami egyet jelent a gyakoribb megjelenő tartalmakkal. Hiszen jelenleg a munka mellett szerkesztem a tartalmakat, de akár lehetne ez is a munkám.

Nagyjából ez lenne a helyzet! Remélem, a kérdéseidre választ kaptál, ha mégsem, akkor kérdezz bátran.

Természetesen én annak is örülök, ha már a videóimat megnézitek. A Patreon csak egy opció, ami mindenkinek a saját döntése, és amellyel egy kicsit az adakozó is a csatorna szerkeszőjévé válik.
Goals
$0 of $200 per month
A csatorna fejlődésére és bővítésére
1 of 1