Niclas Haslum & Daniel Rytz

is creating Cykelwebbenpodden
Select a membership level
Fan
$2
per creation
För knappt 17 spänn stöttar du oss mot att skapa sveriges bästa cykelpodd! Tack!
Hjälpryttare
$5
per creation
Vi är evigt tacksamma att du väljer att hjälpa oss att utveckla Cykelwebbenpodden genom att stötta oss med drygt 40 sek per avsnitt. Självklart tackar vi dig i podden (om du vill det)!
Kapten
$10
per creation
Oj! Ditt engagemang är fantastiskt och vi är så glada att det finns personer som dig. Förutom att vi tackar dig innerligt i podden och om du vill får du ställa en fråga eller önska ett ämne som vi tar upp i podden (när du varit kapten i fem avsnitt).

67

patrons

About Niclas Haslum & Daniel Rytz

Hej Cykelwebbenpodden-lyssnare!


Vi är jätteglada att du hittat Cykelwebbenpodden och hit till vår Patreon-sida! Cykelwebbenpodden föddes hösten 2017 efter att vi (Daniel och Niclas) under en längre tid snackat om att vi borde starta en podd om cykling. Sagt och gjort, vi drog igång Cykelwebbenpodden och vi släpper ett nytt avsnitt måndag morgon varannan vecka där vi pratar om det mesta kring cykelsporten. Vi tycker den här resan är spännande, rolig och vi älskar verkligen att podda. Nu vill vi ju såklart utveckla podden och bli ännu bättre!

För att det ska lyckas behöver vi din hjälp.


Först och främst; Cykelwebbenpodden kommer alltid vara gratis för dig som lyssnar! Däremot är vi säkra på att många av er lyssnare där ute, precis som vi, vill höra podden utvecklas på olika sätt och därför kan tänka sig att hjälpa oss genom att vara ett ekonomiskt stöd för Cykelwebbenpodden. Om du inte känner att du vill betala så är vi ändå superglada att du vill lyssna på oss.

Med ett ekonomiskt stöd kan vi dels täcka våra produktions- och hostingkostnader, men det skulle även ge oss möjlighet att utveckla podden. Här är några av våra storslagna planer som vi i dagsläget drömmer om men som kan bli verklighet om just DU vill hjälpa till:
  • Vi har möjlighet att bjuda in fler gäster oftare 
  • Vi poddar direkt från internationella tävlingar
  • Vi släpper ett nytt avsnitt VARJE vecka
  • Vi kan lägga mer tid på Cykelwebbenpodden och prioritera den före annat jobb
  • Podden kan växa ännu mer och nå fler cyklister 
  • Under de största tävlingarna leverera dagliga avsnitt med analyser
  • Nya möjligheter att vidareutveckla och t ex göra reportage och besök
För att hjälpa oss att förverkliga de här stora drömmarna gör du såhär:
Klicka på "Become a patron" högst uppe till höger och skriv in dina uppgifter. Det är superlätt och därefter klickar du i hur mycket du vill bidra med per avsnitt. Antingen är du bara ett ekonomiskt stöd eller så ger du lite mer och tar del av de belöningar som finns. Om du inte tycker vi levererar i podden så kan du avsluta när du vill för det är inget abonnemang med bindningstid.

Hoppas du vill hjälpa oss att göra Cykelwebbenpodden bättre!

//Niclas & Daniel


Recent posts by Niclas Haslum & Daniel Rytz