Szluka Dávid

is creating bicycle short films and presenting the technical mat.
Select a membership level
Láncszem
$2
per month


Chain Reaction
$6
per month

0

patrons

$0

per month

About Szluka Dávid

Üdvözöllek kedves leendő támogatóm!

Bizonyára megfogalmazódott benned az a kérdés, hogy miért is kellene Engem Neked vagy akár bárki másnak is támogatni. 
Első sorban szeretnék nagyon sok mindenkit bele vinni egy picikét a sportolásban, de leginkább a kerékpározás világába. Ami így elsőre akár unalmasnak is tűnhet, hiszen ha van annyi lelki ereje valakinek akkor csak simán felpattan a bringájára és már megy is edzeni, de ezt egy aprócska csavarral szeretnén érdekesebbé tenni minden követőmnek. 

Sportoljunk... legyen szó hajmeresztő kerékpározási formáról, vagy akár egy lazulósabb, családiasabb gurulásról. Ami színt visz majd a történetekbe az pedig a gasztronómia és látványosságok. Mégpedig a Balaton körül.. környékén, első sorban Balaton "fővárosában" Balatonfüreden kezdjük az epizódokat. 
Bemutatom Nektek mindazt amit érdemes kipróbálni illetve meglátogatni. 
Természetesen időm az van, anyagi háttér már kevésbé, hiszen a kezdő szettre elment minden megtakarításom. 

Ezért ha úgy érzed, hogy szívesen jönnél el velem 1-1 kalandos útra ahol a végén megmutatom Neked mint nézőnek, azokat a helyeket ahol egy jót tudtok falatozni a családdal/pároddal vagy esetleg a baráti társasággal, akkor kérlek támogasd a munkámat egy csekély hozzájárulással. 
Természetesen, cserébe  folyamatosan fejleszteni fogom a technikai hátteret illetve újabb és újabb helyeket keresek nektek. 

Előre is hálásan köszönöm Neked ha támogatsz.

Üdvözlettel 
Szluka Dávid 
(Dave Channel)