Dejunii De Seara

is creating Podcasts

Select a membership level

Dejunior
$2
per month
Multumim pentru sustinere!
Desenior
$5
per month
Multumim pentru sustinere!
Depatron
$50
per month
Multumim pentru sustinere!

0

patrons

About

Suntem 2: Vlad Petre si Alex Oprea. Noi facem podcast-uri cu noi si cu altii!
Asculta-ne live pe facebook de marti pana joi de la 20:00 la 21:00, sau cand vrei tu aici sau pe youtube!
PS : Din cand in cand mai postam si pe instagram
Goals
0 of 100 patrons
Totul incepe cu un vis! Dejunii de Seara este un proiect gandit inca de acum 2 ani, dar pe care l-am pus in practica abia acum.
Ne dorim sa fim independenti si liberi in exprimare, insa pentru ca orice pasiune costa, avem nevoie de sprijinul vostru!
In primul rand, vrem ca emisiunea sa fie auzita de cat mai multe persoane, asta insemnand ca o vom posta pe toate retelele de socializare, iar unele din ele necesita conturi cu costuri de streaming si hosting pentru podcast. De asemenea, vrem sa inchiriem si sa dezvoltam propriul studio, pentru confortul invitatilor, dar si pentru a realiza continut video exclusiv pentru abonatii nostrii. Un spatiu vine cu utilitati, ce trebuie achitate, altfel stam in bezna! Iar la final, daca reusim sa facem asta full time, trebuie sa generam si venituri, cel putin la fel de mari ca un salariu mediu. Vom asculta parerile voastre, pentru ca VOI, publicul nostru, sunteti motivul principal pentru care vom continua sa facem aceasta emisiune! Multumim! Echipa Dejunii de Seara
1 of 1

Recent posts by Dejunii De Seara

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits