Dilan och Moa

is creating a Podcast
Select a membership level
$1
per episode
Om man vill stötta med en dollar per avsnitt får man evig kärlek av oss! Om man tror på det. Tanken på evig kärlek kanske är en social konstruktion. Men det kan väl ändå kännas bra!!!!
$5
per episode
Vill man ge oss fem dollar per avsnitt är man antingen ABBA-Björn eller ABBA-Benny (vem av dom som nu är den mest generösa) och då borde väl belöningen vara att man haft en sån underbar karriär. 
$10
per episode
Nu börjar det spåra ur! OM man ger oss 10 dollar per avsnitt är belöningen att vi ringer en god man som kommer och hjälper dig med din ekonomi för så rik kan ingen förutom Chris O'Neill vara. 

42

patrons

$63

per episode

About Dilan och Moa

Dilan och Moa är en podcast som utkommer varannan vecka och vi vill egentligen inte ens ha några pengar!! Eller, lite pengar vill vi ha om vi ska vara ärliga. Så att vi kan köpa saker. Det är så kapitalism fungerar och det är inte vi som bestämt att det ska vara så!!  Här kan man ge en dollar eller mer per avsnitt som kommer ut, så dras det och vi blir glada(-re) (vi är redan glada för att ni lyssnar!!!!).
Puss och kram och tack!

Goals
$63 of $100 per episode
Får vi 100 dollar per avsnitt kommer Moa gå till frisören, antagligen bli missnöjd och känna sig som en kastratsångare i en vecka, men ha fräscht hår.
2 of 3

Recent posts by Dilan och Moa