Doma so Lea

is creating Maternity videos, mommy hacks, working from home videos

1

patron

$9

per month
Tiers
Почасти ме едно кафе
$1.50 per month
Reward
За возврат добиваш јавна БЛАГОДАРНОСТ во секое ново видео

ИИИИИИИИ

ПРИСТАП до СПЕЦИЈАЛНИ месечни видеа само за ПОДДРЖУВАЧИ преку оваа страница.
Ројална поддршка ;-)
$10 per month
Reward
Затоа што само Царици и Цареви можат вака да поддржат нечија идеја и пасија.

Ракотворби, умотворби и бета верзии на производи се дел од подароците кои ќе ти г испорачувам од време на време.

(на сликата е ќерка ми)
Видео за твој производ/услуга
$55 per month
Reward
Видео за потребите на Вашата компанија, тестиање производ, директна продажба и кампања.

Posts

Tiers
Почасти ме едно кафе
$1.50 per month
Reward
За возврат добиваш јавна БЛАГОДАРНОСТ во секое ново видео

ИИИИИИИИ

ПРИСТАП до СПЕЦИЈАЛНИ месечни видеа само за ПОДДРЖУВАЧИ преку оваа страница.
Ројална поддршка ;-)
$10 per month
Reward
Затоа што само Царици и Цареви можат вака да поддржат нечија идеја и пасија.

Ракотворби, умотворби и бета верзии на производи се дел од подароците кои ќе ти г испорачувам од време на време.

(на сликата е ќерка ми)
Видео за твој производ/услуга
$55 per month
Reward
Видео за потребите на Вашата компанија, тестиање производ, директна продажба и кампања.