Condrea Dumitru

is creating Ucraina.ro blog
Select a membership level
Susține blogul Ucraina.ro
$3
per month

$3 e doar 11RON pe care le poți dona acestui blog pentru a putea investi în achitare de hosting, resurse de comunicare necesare existenței acestui blog.

Susține blogul Ucraina.ro
$5
per month

17RON este suma pe care o poți dona pentru menținerea și dezvoltarea acestui blog. Toți banii care se acumulează vor fi investiți în achiziționarea de echipament și îmbunătățiri tehnice.

0

patrons

$0

per month

About Condrea Dumitru

Salut,
Sunt Dumitru Condrea, cetățean român și a Republicii Moldova. Locuiesc de 3 ani în Ucraina și am ajuns la concluzia că românii din Moldova și România puțin cunosc despre ce se întâmplă în Ucraina chiar dacă avem sute de km de hotar comun.
Scopul acestui blog este de a vă ajuta să faceți cunoștință cu Ucraina, cea mai mare țară din Europa (dacă să nu luăm în considerare partea europeană a Rusiei).
Ucraina e țara cu potențial economic enorm, țară unde există o multitudine de resurse minerale, naturale, țara care e pe primul loc în Europa la capitolul outsource în IT.Puteți ajuta acest proiect donând $3 sau $5 pe lună prin intermediul platformei de content Patreon.com. Devin-o patron al blogului Ucraina.ro și banii care vor fi adunați vor merge spre înzestrarea tehnică.

Recent posts by Condrea Dumitru

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get rewards