Szécsényi Réka

is creating Jótékonyság a beteg és rászoruló gyerekek részére

Select a membership level

Tetszik az ötlet
reward item
$3
per month

Ezzel az összeggel havonta támogatod az utazásom költségeit, hogy minél több vidéken élő beteg és rászoruló gyerkőchöz juthasson el a cégek által felajánlott könyv, játék, ruha és étel.

Kanapé-aktivista BASIC
reward item
$10
per month

Ha tennél valamit a beteg és rászoruló gyerekekért, de sem időd, sem ötleted nincs, mikor és hogyan tehetnéd ezt meg.


•  Ezzel az összeggel havonta támogatod az utazásom költségeit, hogy minél több vidéken élő beteg és rászoruló gyerkőchöz juthasson el a cégek által felajánlott könyv, játék, ruha és étel. 

• A felajánlással támogatod, hogy az ajándékok ne szedett-vedett papírdobozokban, hanem saját gyártású, natúr vászonból készült, Kids, Move & Smile logóval ellátott táskákban érkezzenek a gyerekekhez.

 •  Az összeggel így nemcsak a kicsiket támogatod, de az esőerdőket is véded!

TÁSKÁVAL támogató
reward item
$30
per month

 

Ha tennél valamit a beteg és rászoruló gyerekekért, és nagyon tetszik a NYULACSKÁS TÁSKA.


•  Ezzel az összeggel havonta támogatod az utazásom költségeit, hogy minél több vidéken élő beteg és rászoruló gyerkőchöz juthasson el a cégek által felajánlott könyv, játék, ruha és étel. 

• A felajánlásoddal támogatod, hogy az ajándékok ne szedett-vedett papírdobozokban, hanem saját gyártású, natúr vászonból készült, Kids, Move & Smile logóval ellátott táskákban érkezzenek a gyerekekhez.

•  Az összeggel így nemcsak a kicsiket támogatod, de az esőerdőket is véded!


MIT KAPSZ CSERÉBE?

 • Egy eredeti Kids, Move & Smile logóval ellátott vászontáskát, amivel büszkén hirdetheted, hogy segítetted a rászoruló kicsiket.

1

patron

$3

per month

About

Mert a SMILE a kicsiknek is jár!

Vettem egy mély levegőt, oszt lesz, ami lesz! Mert ha menni kő', hát menni kő'! 🤩 Ha meg az életem úgy dobta, hogy közgazdász létemre az írást adta szerelem-munkának ✍️ és az írásaim, életmódom, hatszázfogas mosolyom kapcsán ekkora követői bázisra sikerült szert tennem a közel 3 év alatt, legyen mán' valami haszna is - az eddigieken túl. Amiért persze borzasztó hálás vagyok! 🙏💗 #bloggervagyok

Mint ahogy azért is, hogy a családomtól - még ha csórók is voltunk -, mindig tök sok szeretetet kaptam, meg persze csesztetést is, hogy "Mé' nem tanulsz Fiam?!", meg "Mi lesz így belőled?!", meg "Hogy tudtál annyit lógni, hogy Apádnak kellett bemenni, nehogy érettségi előtt kivágjanak?!"... 😎#mindenkinyugodjonle #megcsináltam

Én szerencsés vagyok, mert jó helyre születtem. De sok kicsi nem tudja, hogy ez milyen. Fogalmuk sincs, mit jelent az anyai simogatás, az, amikor az apukájuk szánkón húzza haza őket az oviból az űrhajós pufikabátban 🛷, vagy amikor karácsony este az a barna nyuszi csücsül a fa alatt 🎄, amire már annyira vágyott. Vagy nem is vágyott, mert tudta, hogy arra már nincs. És mégis ott van. A fa alatt. 🎁

Nekem nincs gyermekem. De ettől még hiszem, hogy a MOSOLY a kicsiknek is jár! Éppen ezért úgy döntöttem, hogy a beteg gyerekeknek való meseolvasást összekötöm az ajándékozással, és magam viszem el a cégek által felajánlott játékokat 🧸, könyveket 📚, adományokat 🚴♀️. Közös célunk, hogy a felajánlások oda érkezzenek, ahol valóban szükség van rájuk ❗️ és hogy mi magunk is részesei lehessünk a beteg és hátrányos helyzetű gyerekek örömének. Mert a SMILE a kicsiknek is jár! 🙃

Ezt találtam ki. Van kedved csatlakozni? Akkor támogasd a Kids, Move & Smile jótékonysági kampányt!

www.kidsmovesmile.hu ➡️ Az oldal még fejlesztés alatt.

📸 by Vivien Arató 💝

Recent posts by Szécsényi Réka

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits