El DonFuerte

is creating riding and DIY videos / motoros és csináld magad videók
Select a membership level
Fagyis
$1
per month
Egy gombóc fagyis támogató. Ha csak ennyire telik vagy csak ennyit szánsz rám. 

Havonta 1x szeretettel és hálával gondolok rád, neved imáimba még név szerint nem kerül bele, de a halál listámra csak főbenjáró bűnnel kerülhetsz rá.

Benzines
$5
per month
3 liter prémium benzin havonta, ez már valami. Ezzel a támogatásért akár 80 km-el is megnöveled a havi megtehető távolságom. Tudod mennyi videó készíthető ez alatt? 

Hetente 1x szeretettel és hálával gondolok rád, neved imáimba még név szerint nem kerül bele, de a halál listámról kihúzom a neved pár órán belül, bármit is teszel.

Szerszámos
$20
per month
Ezért a támogatásért már érdemes lehajolni. :) Ha kicsit türelmesen várok, komolyan fejleszthetem a motoros szerszámkészletem. Sajnos muszáj ezt is karban tartani és fejleszteni, hiszen a járművek nem örök élettartamúak.

Hetente 1x szeretettel és hálával gondolok rád, neved évente 1x bekerül az imáimba, a halál listámról kihúzom a neved pár órán belül, bármit is teszel

0

patrons

About El DonFuerte

Hello Mindenki,

Szeretnél kicsit több videót látni tőlem? Ehhez nem kell mást tegyél, mint kicsit támogass, pár dollárral havonta. Ebből tudom fedezni a kiadásaimat, mint benzin, motor szerviz költség, esetleg némi elemózsia.

Igen, igen, koldulok. Na nem úgy mint régen, nem ülök az utcán egy bér ebbel a lábam mellett, rázva a poharat, hogy oda dobd a pénzed. Modern világ, modern koldulási módszer. De ezért legalább ígérek valamit! Mert olyan szegény azért nem vagyok, hogy még ígérni se tudnék. Igérem, hogy több videót készítek, változatosabb helyszínekről, talán még az arcom is felvállalom.
Csak adj egy kis pénzt.

Nem akarlak jobban megvágni, mint azt a pénztárcád lazán elbírja, ezért az egész alacsony összegű támogatásokért pont olyan hálás vagyok, mint a magasabb összegűekért. Te választasz !

És ha mégsem támogatsz? Annyi baj legyen, majd szegényen teszem a dolgom, ahogy eddig.
Goals
0% complete
Face reveal. Bizony, ha 300 dodó befolyik havonta, akkor jobban nyitok, kicsit a magánéletembe is beengedek mindenkit.
1 of 2

Recent posts by El DonFuerte

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits