Eszes Bence

is creating Élő játékközvetítések, film és videógyártás, vlogok.

Select a membership level

Sok kicsi sokra megy
$2
per month

Köszönöm ha támogatsz, cserébe hozzáférést kapsz a pateron hírfolyamhoz ahol olyan posztokat láthattok amit sehol máshol nem. Olyan videókra, képekre gondoljatok amiket nem tennék közzé a csatornámon és a facebookomon sem :D + privát emailt is kapsz ahol biztosan válaszolok aznap vagy másnap. Aztán ha nem, akkor meg elküldhetsz a fenébe.Te egy szuperharcos vagy :D
$8
per month

Ha van rá igényed moderálhatsz a csatornámon, kérhetsz szakmai tanácsokat szerkesztés, utómunka terén akár, és legjobb tudásom szerint segítek ha értek hozzá.


+ az előző támogató szint jutalmai.

Exkluziv
$10
per month

Ez egyenlőre a legfelsőbb támogatói csoport, itt hozzáférést kapsz olyan videó anyagokhoz ahol a saját féltve örzött kis praktikáimat mutatom meg. Videó vágás, különféle színezés, vizuális effektekbe nyerhettek bepillantást.


+ az előző támogató szintek

0

patrons

$0

per month

About

Szia! Mint bizonyára értesültél róla, a párom lett a fő kenyérkereső. Kaptam lehetőséget hogy olyan dolgokkal foglalkozzak amik érdekelnek is. Az egyik ilyen a filmkészítés, a másik pedig a youtube tartalomgyártás. Szeretném a kettőt kicsit egybekötni, és az élő közvetítéseken kívül amik gaming témában vannak, különféle videószerkesztő praktikákat megosztani veletek.
Szeretném beosztani úgy az időmet hogy fizetős munkákon kívül jusson a tartalomgyártásra is, de ehhez a ti anyagi támogatásotokra van szükség. Ha több támogatás jön össze, a klienseknek leadott munkák helyett több jut nektek. Hálás köszönetem ha bizalmat szavaztál nekem. Szép napot!
Goals
$0 of $50 per month
1 of 1
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 3 exclusive posts
3
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 3 exclusive posts
3
Videos

Recent posts by Eszes Bence

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits