Laura Baban

is creating Povesti, poze si alte mici fericiri
Select a membership level
Mini-Tic
$1
per month
  • îți mulțumesc pentru susținere, contează mult!
  • mă bucur că împărțim aceeași bucată din lumea asta virtuală.
  • lasă-mi te rog adresa ta, să-ți trimit un pic de magie într-un plic.
Mini-Tic și-o surpriză
$3
per month
  • îți mulțumesc pentru susținere, de-acum ești un fericitor.
  • poate ai să râzi, dar cuvântul chiar există în dicționar! FERICITÓR, -OÁRE, fericitori, -oare, (Rar) Care produce fericire. Sursa: DEX '98  
  • lasă-mi te rog adresa ta, să-ți trimit un pic de magie într-un plic.
Un Tic
$10
per month
  • faci parte acum din clubul proaspăt deschis al ”Fericitorilor incurabili”.
  • îți mulțumim că ne încurajezi în noua noastră misiune!
  • lasă-mi te rog adresa ta, să-ți trimit un pic de magie într-un plic.

0

patrons

$0

per month

About Laura Baban

Cine-s și cine eram înainte să devin fericitoreasă?
Laura-s. Mă știi de pe Facebook, sunt fata lui Tic. Probabil și tu l-ai cunoscut întâi pe Tic și mai apoi pe mine, așa cum se întâmplă de obicei. Nu-i bai, că doar oricum venim la pachet. De patru ani, eu bipedul și el patrupedul, postăm zi de zi pe paginile noastre. A mea și a Domnului Tic. Acum trei ani am adunat toate poveștile postate pe Facebook și am scos primul volum al cărții noastre. După un an am făcut aidoma și-am tipărit și al doilea volum. S-au adunat în anii aceștia 16.000 de oameni pe care-i bucurăm zilnic. Ori îi înduioșăm. Ori îi facem să râdă. 

Eu scriu cu penița muiată în inimă. Altfel nu știu. Tic trăiește fiecare zi până la ultima fluturare din coadă. Altfel nu știe. Și, cum bucuriile împărtășite nu se ciobesc, ci cresc, lăsăm în urma noastră câte-un strop din ceea ce descoperim zi de zi. 

E destul urât în lume. Așa că noi ne-am propus s-o facem un pic mai frumoasă. 

Așa. Așa. AșaAșa. Așa. Așa. Așa. Așa. Așa. Așa. Așa. Așa. Așa. Așa. Așa. Așa. Așa. Așa. Așa. (aici sunt câteva dintre cele mai îmbucurătoare postări ale noastre, ca să le vezi, poți da click separat pe fiecare ”așa”)

Fericito.... ce?
Fericitoreasă. Puteți dona în siguranță cu cardul bancar sau cu contul de Paypal (detalii în dreapta). Dacă și voi credeți că lumea asta are nevoie de doza de pozitivism pe care știu eu să-l împrăștii, mă veți susține în fericitoșenia mea. Am și asistent: pe Tic. Îl plătesc în mângâieri și recompense. 

Ce mă recomandă pentru acest job?

Un munte de voie bună, niscaiva talent, o sacoșă de figuri de stil, curiozitatea de-a cotrobăi după povești cu miez, plus un cățel mereu după mine. Eram, după cum vedeți, fericitoreasă și înainte. De vreo patru ani. Dar acum vreau să fac și mai bine ce știu să fac. Voi avansa în fericitoșenie:

- am să învăț să fac poze mai bune pe care să le postez pe pagina mea și-a lui Tic,
- am să vă creez și mai multe videoclip-uri cu Tic, fără Tic, cu mine, fără mine, cu rost sau fără rost. 
- am să depăn mai multe povești, pentru că iubesc să vă dăruiesc tot ce întâlnesc mai frumos pe strada mea.

Vreau să împart totul cu voi. Niște colțuri de zâmbete, niște copaci frumoși, un set de ceai zidit în ghips și trasformat în tablou, niște povești ale oamenilor pe care-i întâlnesc, niște gânduri văzute prin lentila mea secretă în care am învățat să văd jumătățile pline ale vieții.

Țe mănânci, țe bei, țe fumezi, Lauro, de ești tăăăăt timpul fericită?
Păi... nu-s. Nimeni nu-i. Am și eu problemele mele, certurile, datoriile, neînțelegerile, durerile și pierderile mele. Despre unele, câteodată, v-am povestit. Despre altfele nu. Am noroc să am la o distanță de un braț pe cel mai iubit dintre pământeni. El îmi șterge obrajii, el face mișto de mine, el mă face să râd. Trei linciureli de-ale lui Tic, o piatră ascunsă sub perna mea, un dat din coadă. Și trece. Sunt norocoasă. 

Fericirea nu înseamnă o viață perfectă. Fericirea nu înseamnă să fii tu însuți perfect. Fericirea înseamnă felul în care alegi să-ți cheltui fiecare zi. Uneori îți iese, uneori nu. Dar nu te oprești. Pur și simplu, nu te oprești.

Ideea e că...
Toate postările vor continua să fie publice, pentru toată lumea. Așa că, fie că alegeți să ne susțineți, fie că nu, noi vom face în continuare ce de patru ani facem (4 ani, adică o viață de Tic, de la începuturi și până azi): vom posta cu veselie. Vom povesti cu drag. Vom căuta comorile mici ale vieții. Pentru că, poate, lumea asta cenușie are un pic nevoie de noi. 

Vă mulțumim și vă pupăm cu drag,
Laura și Tic

Goals
$0 of $100 per month
Bănuții mă vor ajuta să am mereu zâmbet odihnit și o tonă de energie pentru vise, zâmbete, oameni, copaci, căței, plus alte mici iubiri de zi cu zi. Și pe toate-toate-toate să le împart cu voi făcând ce știu eu cel mai bine să fac: să scriu.
1 of 1

Recent posts by Laura Baban