Force India Fanok

is creating Fan page

Select a membership level

Pártoló Bronz
$1
per month
Havonta 1 kg kenyér árával támogatnál minket. Belefér?

Cserébe kapsz:

Leendő webshopunkban 1 db tetszőlegesen választott termék árából 10% kedvezményt.
Pártoló Silver
$3
per month
Havonta 4 gombóc fagyi árával támogatnál minket. Belefér?

Cserébe kapsz:

-  1 db Force India Fanok sorszámozott pólót! 
Pártoló Gold
$5
per month
Havonta 3 korsó sör árával támogatnál minket. Belefér?

Cserébe kapsz:

- 1 db Force India Fanok sorszámozott pólót!

- Minden webshop termék árából 5% kedvezményt 1 éven át!

0

patrons

About

2017 májusában döntöttem el, hogy a Forma-1 számomra legszimpatikusabb csapatnának, a Force Indiának készítek egy fan oldalt. Zavart, hogy ennek a roppant megnyerő csapatnak nincs ilyen oldala, valamint a hazai motorsporttal foglalkozó portálok sem tulajdonítanak különösebb figyelmet nekik. Nem gondoltam volna azon a napon, hogy 1 év múlva már közel 2000 ember követi az oldalt, mondhatni minden várakozásomat felül múlta.
Azóta már többen visszük az oldalt, és az elmúlt közel 1 évben nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk a munkánkat illetően, amit ezúton is köszönünk! Úgy látszik sokak szemében az oldalunk egyfajta hiánypótló tartalmat szolgáltató site, ahol a humor és a kreativitás rendkívül fontos.

Szeretnénk tovább fejlődni és szintet ugrani, miközben ezen tulajdonságainkat is megtartjuk. Tervben van egy weboldal indítása webshoppal, a youtube csatornánk felpörgetése rendszeres adásokkal és különböző kreatív tartalmak gyártása, közösség építés, stb. Ehhez azonban a segítségeteket kérjük.
Amit eddig csináltunk azt szabadidőnkből áldozva tettük. Ez a továbbiakban is így maradna, de vannak bizonyos korlátaink.

Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki követőinket és a fent leírtakat érdemben meg is tudjuk valósítani Pártoló tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek oldalunkhoz illetve számos előnyt élvezhetnek.

Ha úgy gondold, hogy szívesen támogatnál minket, hogy tovább folytassuk a minőségi tartalom gyártást, úgy szívesen fogadjuk a legkisebb felajánlásokat is.
Goals
0 of 100 patrons
Ha elértük a 100 Pártoló tagot, elindítjuk a weboldalunkat.
1 of 1
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits