FS Media

is creating sports broadcasting, live streaming

Select a membership level

PADAWAN
$1
per month
Én csak szeretném támogatni az FSMédia munkásságát!


FORCE GUARDIAN
$5
per month
 ◆  MEGJELÖLÉS EGY POSZTBAN!

 ◆  PATREON POSZTOK FELOLDÁSA!

DARK KNIGHT
$10
per month
◆  VIDEÓ LEÍRÁSBAN HELYET KAPSZ, MINT TÁMOGATÓ!

◆  KÉRT TARTALOM MEGOSZTÁSA AZ FSMÉDIA OLDALON!
◆  + MINDEN EDDIGI FELOLDÁS !

0

patrons

$0

per month

AboutMi az FS MEDIA csapata vagyunk! Itt az FS Media-nál mindent megteszünk annak érdekében, hogy ügyfeleink és követőink elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal, és partnereink kiválasztása kölcsönösen előnyös legyen mindenkinek! Az általunk élőben közvetített események globálisan sugározzuk, így azt mindenki elérheti és élvezheti.

Hogy milyen élő közvetítések ezek?
Csapatunknak a főprofilja sportesemények közvetítése. Emellett azonban jelen vagyunk más szegmensekben is, így például divatbemutatók, élő koncertek, fesztiválok, karaoke-partik, szemináriumok vagy bármilyen más jellegű eseményeket is tudunk közvetíteni.
Az FSMedia munkatársai foglalkoznak továbbá reklám készítéssel, interjúkkal, imázsfilmekkel, videoklipekkel és profi fotózást is vállalunk!
Mindezek mellett vállalunk grafikai tervezést is készítünk illetve fejlesztünk weboldalakat és online kampányokat igény szerint!
Igyekszünk tehát minél szélesebb portfóliót kialakítani, ügyfeleinket és rajtuk keresztül Titeket nézőket is a lehetőségeink szerinti legprofesszionálisabb módon kiszolgálni.
Egy ilyen gyorsan fejlődő technológiai szegmensben ahol a változás napi szintű igyekszünk folyamatosan fejlődni, tanulni és akár saját innovatív ötleteinkkel színesebbé tenni munkáinkat.
Csapatunk többnyire fiatal, de elszánt tagokból áll, akiknek mindig van ötletük mindenre!

Mi az a Patreon?
A Patreon egy olyan felület, ahol adakozni lehet az alkotóknak egy meghatározott összeget, ezáltal segítve az ő, jelen esetben a mi munkánkat. Ha látsz potenciált a munkánkban és úgy érzed, hogy akarsz minket támogatni, ne habozz! Cserébe szuper jó kis juttatásokat kaphatsz, de ami a legfontosabb, hogy egy olyan csapatot támogatsz, akik mindent megtesznek a szórakoztatásért!

Mire költenénk a támogatásotokat?
Szeretnénk folyamatosan fejlődni, újítani, hogy még jobb és szélesebb körű tartalmakat tudjunk nektek nyújtani. Arra gondoltunk, hogy szívesen közvetítünk olyan eseményt, sportrendezvényt, amelynek szponzorai Ti lehettek! Legyetek Ti a producerei egy eseménynek, amit megmutatunk a nagyvilágnak az összegyűjtött keretből.

Mit kapnak cserébe a Patreonok?
Olyan fizikai és virtuális tartalmakat, ajándékokat, élményeket és rengeteg mást szeretnénk nekik kínálni, amit csak nálunk az FS MEDIA-nál kaphatnak meg! A szintekben különböző ajándékok, tartalmak várják a minket támogatókat!

Milyen szintek vannak?

Jobb oldali oszlopban lefelé haladva egyre magasabb szinteket láthatsz, amelyeket feloldhatsz! A különböző szintek, nem csak szimpla támogatásként fogadjuk, hisz mi is készültünk nektek mindenféle király juttatással! A szintek neveit a Star Wars világa inspirálta, amely rangban felfelé haladva egyre nagyobb és nagyobb erőt old fel bennetek! Az ERŐ legyen veletek!

Hol lehet titeket követni még?

Goals
$0 of $150 per month
1 of 5

Become a patron to

Listen anywhere
Connect via private message
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits