Gânduri multe

is creating articles and will create videos
Select a membership level
WE WILL THANK YOU IN A POST ON FB
$1
per month
I WILL WRITE ABOUT UR PREFFERED SUBJECT
$5
per month
FIRST VIDEO
$1,000
per month

0

patrons

$0

per month

About Gânduri multe

(RO) Gânduri multe, într-un format ușor de urmărit. 
https://www.facebook.com/gandurimulte/


Sprijină acest proiect, pentru a fi la curent cu informații din toate domeniile, preponderent politice, și pentru a fi cu un pas înaintea celorlalți.

Acest blog este pentru cei care doresc să citească informație proaspătă, dar și o analiză profundă a evenimentelor politice din Republica Moldova, România până la analize asupra Orientului Mijlociu.

Echipa noastră are nevoie de o sumă modestă, care o să ne ajute să procurăm tehnică ce include o camera video performantă, dar și un microfon, pentru a putea oferi cititorului interviuri video de la personalități marcante, dar și a filma evenimente care sigur sunt relevante în societate.

(c) Gânduri multe
-----------------------------------------------------------------------------------

(ENG) Many thoughts, in an easy format to follow.
https://www.facebook.com/gandurimulte/

Support this project, to be aware of information from all areas, predominantly political, and to be one step ahead of the others.

This blog is for those who want to read fresh information, but also a deep analysis of political events in Moldova, Romania until analyses on the Middle East.

Our team needs a modest amount of money, which will help us procure technique that includes a performant video camera, but also a microphone, to be able to provide the reader with video interviews from prominent personalities, but also film events that are definitely relevant In society.

(c) Gânduri multe
Goals
$0 of $1,500 per month
(RO) Echipa Gânduri multe va procura tehnică ce include o camera video performantă, dar și un microfon pentru a putea oferi cititorului interviuri video de la personalități marcante, dar și a filma evenimente care sigur sunt relevante în societate.

(ENG) The Gânduri multe Team will procure technique that includes a performant video camera, but also a microphone, to be able to provide the reader with video interviews from prominent personalities, but also film events that are definitely relevant in society.
1 of 1