Haveristerna

is creating pseudointellektuellt pladder
Select a membership level
Inte en horunge
$1
per episode

Du får ett automatiskt utskickat tack, rollen "patron" på Discord samt tillgång till kanalerna "patron" och "vidya", och tillgång till allt Patreon-exklusivt material.

Includes Discord rewards
En rimlig DoNaTiOn
$3
per episode

Exakt samma som "Inte en horunge".

Includes Discord rewards
Vän av Gullmars
$5
per episode

Exakt samma som  "Inte en horunge".

Includes Discord rewards

705

patrons

$943

per episode

About Haveristerna

Axel är en medelålders, livstrött och misantropisk IT-tekniker med en fäbless för färgsprakande invektiv. Helst skulle han spendera all sin tid med att spela vidya och dricka hot shots, men eftersom världen ser ut som den gör är hans livsgärning sedan cirka 2003 istället att skälla ut folk på internet.

Myra är en internetkrigarprinsessa som försörjer sig till stor del på att skriva om mänsklighetens dumhet. Hennes politiska åskådning beskrivs bäst som frihetlig vänster med en förkärlek för arbetsläger. Myra bryr sig om saker som internetkultur, frågor som rör sexualitet, jämställdhet och rättighetsfrågor i stort. Korstågar för fulkulturens bevarande. Är ständigt försenad, oftast i sängen och sällan påklädd - men alltid online.

Henrik är en sosse i exil i väntan på vänstervindar. Låter det pretentiöst? Det är exakt var det är. Istället för att ta tag i situationen valde han att sitta och grina i en podd om sossarnas högervridning. Till vardags jobbar Henrik med sajten interasistmen.se och som ombudsman. Henrik har också två bisittare under inspelning av podden vid namn Axel och Bambi som mest bryter in med glada tillrop när en bil kör förbi utanför.

Vi bryr oss inte om vilket parti du röstar på eller företräder, din religiösa åskådning, ditt kön, din etnicitet, din längd, hårfärg, frisyr, vikt eller din tandrads jämnhet. Vi bryr oss om huruvida du har betett dig eller uttalat dig klandervärt. Har du det kan du räkna med att vi förr eller senare, sannolikt med tidigare nämnda attribut som parerdolk, hugger ner dig med detta klandervärda som slagsvärd.

Vi är Haveristerna®

Facebook: https://www.facebook.com/Haveristerna
Discord: https://discord.io/haveristerna

Recent posts by Haveristerna