LegoFanatic (LF)

is creating video, lego set

Select a membership level

2x2
$1
per month
Köszi a Támogatást! Örülök hogy tetszik amit csinálok!
2x3
$2
per month
Köszi a Támogatást! Örülök hogy tetszik amit csinálok!
Hozzáférsz a Patreon posztokhoz! 
2x4
$5
per month
Köszi a Támogatást! Örülök hogy tetszik amit csinálok!

Hozzáférsz a Patreon posztokhoz!

Tagja leszel a Discord szerverünknek!

Includes Discord benefits

0

patrons

$0

per month

About

Hello, kedves idegen! Üdvözöllek téged a Lego Fanatic Patreon oldalán. Örülök, hogy itt vagy. Megtennél egy szívességet? Lennél a patreonom? Igen? Remek! Hidd el nem fogod megbánni! Minden egyes percét élvezni fogod!

Na de hadd mutatkozzam be neked! Az én nevem Mr.LegoMan alias Déé eme kis csatorna szerény tulaja és megalkotója. Igen igen fura és vicces lehet ez a nicknév de hát érted az interneten csak így lehet valaki menő! Megfordulhat benned az a kérdés, hogy hogyan is jött létre ez az egész.

A történet úgy indult, hogy szerény személyem elég nagy LEGO fan és rengeteg készletet vásárolok hónapról hónapra. Mindig érdeklődtek, hogy hogyan kerülnek kirakásra ezek a szettek, de mindig csak a végeredményről voltak felvételek. Egyszer aztán egy esti beszélgetésnél elültettem egy akaratlan incepciót a saját agyamban, miszerint mi lenne, ha készítenék egy csatornát csak ilyen LEGO tartalomra. Aztán ahogy múltak a napok egyre többet gondolkoztam az egészen és elindultak a folyamatok... megszületett a logó terv, megszületett a felépítés és persze a Patreon és most itt tartok. Itt, hogy minden élesben megy és köszönthetlek téged!
Goals
$0 of $10 per month
Mégtöbb Lego készlet hogy még nagyobb legyen a választék az összerakáshoz!
1 of 3
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits