Hogyan működik? Röviden - Tömören

is creating science and educational animation videos

Select a membership level

Felfedező
reward item
$2
per month

Legyél a "Hogyan működik?" felfedezője!

• Hozzáférés a Patreon-feedhez.

• Köszönő email

• Szerencsesüti (papír ízű, de jópofa)

+ a kellemes tudat, hogy hozzájárultál a csatorna hosszútávú fennmaradásához

Kutató
reward item
$5
per month
Legyél a "Hogyan működik?" kutatója!

• Döntsd el Te, hogy mi legyen a következő videó témája!
Szavazhatsz a következő videó témájáról
• A neved bekerül a videókba, mint támogató


+ minden fenti 
Tudós
reward item
$10
per month
Legyél a "Hogyan működik?" tudósa!


• Korai hozzáférés


Mindenkinél korábban láthatod a videókat, képeket és híreket!

+ név a videókban, mint támogató

34

patrons

About

Sziasztok!


Amióta az eszemet tudom, mindig is érdekelt a természet és a tudomány. Kiskoromban rengeteg időt töltöttem dolgok megfigyelésével. Nem kötöttek le a matek vagy a nyelvtanórák, a fizika és a biológia annál inkább. Mindenáron tudni akartam, hogy valójában mi az, amit látok, és az pontosan hogyan is működik. Dolgokat szedtem szét, csak hogy megnézzem, miből épülnek fel. Amire elvégeztem az egyetemet, töménytelen természet-és dokumentumfilmet néztem végig, és állandóan olvastam, hogy csillapítsam a világ működésének megértése iránt érzett vágyamat.

Mi a célom?

Ma már nem telik el úgy nap, hogy ne gondolkodnék azon, vajon mi és hogyan működik, és tudom, hogy rengetegen vannak rajtam kívül, akiket ugyanígy foglalkoztat ez a kérdés. Éppen ezért indítottam útjára ezt a YouTube-csatornát. Az a célom, hogy rövid és tömör magyarázatokkal segítsek másoknak megérteni a minket körülvevő világot. Szeretném, ha hozzájárulhatnék az oktatás hatékonyabbá tételéhez. Ha több gyermek és felnőtt fedezné fel a tudomány és a természet csodáit, és megértenék a működésüket, hogy megszerethessék, és majd ők is továbbadhassák másoknak ezt a szeretetet. Elég csak felnéznünk az éjszakai csillagos égboltra. Hát nem lélegzetelállító?
A tudás jobbá teszi a világot, miért ne tennénk hát jobbá?A támogatásról:

Egy videót legyártanom nagyjából 250 - 350 órába telik, ami rengeteg idő, munka mellett pedig naponta kevés idő marad a videók készítésére. A támogatással nem csak az életem teszitek stresszmentesebbé, de hozzájárultok a csatorna fennmaradásához, és lehetővé teszitek, hogy egyre jobb minőségű és tartalmú videókat gyárthassak nektek. Minden támogatás óriási segítség. Ha havonta akár egy kávé árával (2$) támogatnál, az segítene a hosszútávú fennmaradásban, és én mindent megtennék annak érdekében, hogy a lehető legjobb videókkal háláljam meg a támogatásod!

Mihez kezdek a támogatással:

• A támogatással lehetőségem nyílik kevesebb időt fektetni a "rendes" munkáimba, esetleg teljes mértékben kilépni belőlük, és a lehető legtöbb időt fektetni a tudományos videók gyártásába.

• Lehetőségem lenne jobb felszereléshez jutni, ami szintén jobb minőségű és gyakoribb videókhoz segíthet hozzá.

• Időt fektethetek bonyolultabb témák megértésébe, amiket később szintén átadhatok nektek.

Az anyagi helyzettől függetlenül a videók mindig fennmaradnak a YouTube-on, és elérhetők lesznek mindenki számára. 

Egyéb támogatási lehetőség:

Ha nem tudsz, vagy nem szeretnél támogatni a Patreonon, egyéb módon is hozzájárulhatsz a csatorna fennmaradásához és fejlődéséhez. Ha egyszerűen megosztod a videókat, vagy csak mesélsz róluk valakinek, akit ez érdekelhet, máris többel támogatod a csatornát, mint hinnéd!

De van egyéb közvetlen módja is: ha nem használsz reklámblokkolót a böngésződben, akkor a reklámok megjelenhetnek a videókon, és ha ezekre néha-néha még rá is kattintasz, azzal egy kevés bevételhez juttathatod a csatornát, ami szintén óriási segítség!

Hogyan lehetek támogató?

Első lépés: először is, adj magadnak egy hatalmas pacsit, amiért csodálatos vagy és a csatorna támogatójává válsz. Most pedig a valódi lépések következnek:

1. lépés: Kattints a narancssárga "become a patron" gombra, vagy válassz egy lehetőséget a jobb oldali támogatások közül.

2. lépés: Egy oldalra leszel átirányítva, ahol választhatsz a megadott támogatások (és ajándékok) közül, vagy megadhatsz egy saját összeget is, amihez nem járnak ajándékok, majd kattints a "continue"-ra.

3. lépés: Egy következő oldalra leszel átirányítva, ahol megadhatod a fizetési adataidat.

4. lépés: Az adatok megadása után kattints a "confirm"-re a jobb alsó sarokban, hogy véglegesítsd a támogatásod.

5. lépés: Légy része a csatorna és a közösség életének, kövesd, ahogy fejlődik és nézd meg, mit érhetünk el együtt a támogatásoddal. 

Minden támogatásért nagyon hálás vagyok, és el sem tudjátok képzelni, mekkora segítség ez nekem!

Köszönöm!Goals
52% complete
Készítek egy hat részes "kulisszák mögötti" videósorozatot, amiben részletesen megmutatom, hogy hol, és pontosan hogyan készülnek az animációs videók. A videók gyártásának minden részére külön videó készülne.
2 of 6
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 38 exclusive posts
22
Images
10
Links
5
Writings
3
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 38 exclusive posts
22
Images
10
Links
5
Writings
3
Videos

Recent posts by Hogyan működik? Röviden - Tömören

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits