Hristo Atanasov

is creating бъдеще за хора, останали без подслон.
Select a membership level
Подкрепа ниво "Тухла"
Limited (98 remaining)
$1
per month
Това е най-достъпното ниво на подкрепа. Пада се около 1.50 лв. (Patreon всима малка такса и за това не е точно един долар). Нарекохме го "Тухла", защото с много подобни тухли Христо ще може да изгради редовете на първата къщичка, която има за цел да построи в двора на дома (ветеринарната лечебица в село Леденик), където живеят всички.


"Тухла" е метафора. В действителност материалите за изграждането на къщичките са други.


Това ниво позволява да допринесете и с няколко "тухли". Просто въведете число в празното поле, ако изберете ниво "Тухла".

Подкрепа ниво "Торба цимент"
Limited (49 remaining)
$3
per month
Относително $3 или 4.50 лв. струва една торба цимент, която Христо използва за полагането на основите на една нова къщичка.


В зависимост от терена и сместа която се забърква, за построяването на една къщичка са необходими между 80 и 100 торби цимент.

Подкрепа ниво "Две торби цимент"
Limited (38 remaining)
$5
per month
Относително $5 струват две торби цимент, които Христо използва за полагането на основите на една нова къщичка.


В зависимост от терена и сместа която се забърква, за построяването на една къщичка са необходими между 80 и 100 торби цимент. 

5

patrons

About Hristo Atanasov

Ние, приятелите на Христо Атанасов създадохме този профил с цел да се включим в делото му и да покрепим дейността му по построяването на къщички, които Христо мечтае да построи за членовете на голямото му семейство.

Историята на Христо е уникална. Изгледайте този репортаж и се убедете сами за невероятната сила и мъжество, която и до ден днешен след повече от 25 години продължава да води Христо напред борейки се и преодолявайки непосилни за повечето хора трудности.


За тези от вас, които искат де се присъединят към нас с конкретни действия тази платформа предоставя лесен начин за участие с различен по размер суми.

Тук ще отворим малка скоба и ще уточним, че самия Христо Атанасов би се радвал най-много на възможности за работа. Той е най-щастлив, когато изкарва хляба с труда си. Поради ред обстоятелства, които стават ясни и от видеото обаче, той приема подобна инициатива от група хора, които нарича свои приятели.

През януари 2018 г. един от нас предложи идея, според която вместо еднократна периодична помощ бихме могли да измислим начин, който дава възможност за ежемесечен трансфер на малки суми от по 10 лв. Така след време би се събирала по-значима сума, която Христо може да вложи в строежа на къщички или за покриване на постоянни разходи като месечен наем.

Отворени сме за всякакви идеи затова ако ви хрумне нещо, което искате да осъществите не се колебайте да се свържете с нас или пък директно с Христо. Във Фейсбук страницата му може да откриете неговите контакти.

Благодарим Ви за вниманието!
от приятели на Христо Атанасов

Recent posts by Hristo Atanasov

By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 4 exclusive posts
4
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 4 exclusive posts
4
Videos