Jantine

is creating stories and blogposts at Eccentric Lady

Select a membership level

Bright sparks
$1
per month
Dank je wel dat je me steunt! Als dank kan je nu mijn patrons-only feed bekijken, met foto's en door mij geschreven verhalen.
Bright flames
$3
per month
Naast de foto's en korte verhalen die iedere betalende Patron kan zien, zal ik ook andere dingen plaatsen die vanaf 3,- zichtbaar zijn. Denk aan meer foto's en verhalen die nog niet af zijn bijvoorbeeld.
Eccentric Burners
$5
per month
Welkom bij de groep! Naast de perks die de anderen met kleinere bedragen hebben, krijg je ook een leuk kaartje met een bedankje.

0

patrons

$0

per month

About

Wat doe ik?

Mijn naam zie je natuurlijk al staan. Verhalen en schrijven zijn mijn grote passies. Ik ben blogger sinds 2009, en blog sinds 2014 op mijn  eigen domein. Sinds kort kan ik daar weer aan de slag. Verder ben ik altijd aan het zoeken naar manieren om mijn creativiteit vorm te geven. Dat doe ik vooral door fotografie en breien, maar ook haken, en schilderen zijn dingen die ik graag doe. Er is enorm veel waarin ik wil groeien, maar schrijven is waar mijn focus ligt.

Wat vind je hier terug?

Wat ik in ieder geval van plan ben, is gedichten en korte verhalen die ik schrijf terug laten komen voor betalende Patrons. Het is gelijk een fijne stok achter de deur om ook echt te blijven schrijven. Als je nieuwsgierig bent naar mijn verhalen is het dus zeker een goed idee om Patron te worden! Verder zullen er foto's komen, en wie weet wat voor moois er nog op mijn pad gaat komen.

Wat zijn mijn interesses?

Mijn blog heeft vooral nerdigheid als niche, maar er zijn zeker wel onderwerpen die regelmatig naar voren komen. Zoals ik al zei ligt mijn focus vooral bij schrijven. Dat geldt ook voor mijn blog. Ook denk ik veel na over dingen, en komt plannen regelmatig naar voren, omdat dit iets is waar ik veel mee bezig ben. Dan is er nog het besparen en consuminderen. Ik zit in een situatie waarin we met weinig rond moeten komen, en dat probeer ik steeds op een zo verantwoord mogelijke manier te doen.
Goals
$0 of $50 per month

Eerste doel

Met dit bedrag per maand zou ik materialen kunnen kopen om mijn creativiteit uiting te geven, en weer mijn eigen url én hosting kunnen betalen.
1 of 1
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 14 exclusive posts
4
Images
9
Writings
1
Video
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 14 exclusive posts
4
Images
9
Writings
1
Video

Recent posts by Jantine

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits