Klap van de Molen

is creating Podcasts
Select a membership level
Afleveringen als eerste zien!
$2.50
per month

Voor 2,50 per maand ben je onderdeel van de club. Je heb direct toegang tot alle Patron-only footage op deze website en je ziet nieuwe afleveringen eerder dan de rest van Nederland. 


Welkom bij de club!

Shoutout in de podcast en stickers!
$5
per month

Als je de podcast sponsort voor vijf euro per maand krijg je al het bovenstaande, en daar bovenop een shout-out in de volgende podcast! Want jij bent de boel mogelijk aan het maken! 


Vul ook even je adres in, want de vijf Klap van de Molen stickers komen jouw kant op! 

T-SHIRT!
$10
per month

Al het bovenstaande komt direct jouw kant op, en je ontvangt daar bovenop dit sicke Klap van de Molen patron-shirt met design van de Rotterdamse helloiamjustin!


Vergeet niet je maat even door te geven!

55

patrons

$174

per month

About Klap van de Molen

Klap van de Molen is een podcast over muziek die elke 14 dagen verschijnt. In de podcast geven we je telkens vier muziektips, bespreken de laatste actualiteiten in de muziek en hebben gesprekken met telkens een nieuwe gast. 

Deze podcast is gratis om te luisteren, maar niet gratis om te maken. We betalen een jaarlijkse muzieklicentie zodat artiesten geld ontvangen hun gedraaide muziek in deze podcast, moeten zo nu en dan een nieuwe koptelefoon kopen en zijn veel tijd kwijt aan het maken van de show. Als jij deze podcast tof vindt laten we je zelf bepalen hoeveel de show je maandelijks waard is. Dat kun je doen door patron te worden! Op die manier kunnen we de gesprekken aan blijven bieden zoals je ze nu kent, namelijk zonder inmenging van grote bedrijven.

Maak rechtstreeks contact tussen makers en gebruikers mogelijk door patron te worden via de fel-oranje knop rechtsboven deze pagina!

Goals
$174 of $600 per month
Hele belangrijke stap! Als ik €600 per maand verdien via Patreon ga ik mijn camerasysteem een grondige update geven! Fatsoenlijke camera's en goeie schakelsoftware. M'n handen jeuken om hier stappen in te kunnen maken!
3 of 3

Recent posts by Klap van de Molen

By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 19 exclusive posts
12
Audio releases
2
Images
4
Writings
1
Video
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 19 exclusive posts
12
Audio releases
2
Images
4
Writings
1
Video
How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits