Klap van de Molen

is creating Podcasts
Select a membership level
Afleveringen als eerste zien!
$2.50
per month

Voor 2,50 per maand ben je onderdeel van de club. Je heb direct toegang tot alle Patron-only footage op deze website zoals 'Het Toetje', en je ziet nieuwe afleveringen eerder dan de rest van Nederland. 


Welkom bij de club!

Shoutout in de podcast en stickers!
$5
per month

Als je de podcast sponsort voor vijf euro per maand krijg je al het bovenstaande, en daar bovenop een shout-out in de volgende podcast! Want jij bent de boel mogelijk aan het maken! 


Vul ook even je adres in, want de vijf Klap van de Molen stickers komen jouw kant op! 

T-SHIRT!
$10
per month

Al het bovenstaande komt direct jouw kant op, en je ontvangt daar bovenop dit sicke Klap van de Molen patron-shirt met design van de Rotterdamse helloiamjustin!


Vergeet niet je maat even door te geven!

64

patrons

$241

per month

About Klap van de Molen

Klap van de Molen is een podcast over muziek die elke 14 dagen verschijnt. Ik heb gesprekken met verschillende figuren uit de muziekindustrie, artiesten en vrienden. Verder hopen we je in elke aflevering toffe muziektips te geven.

Deze podcast is gratis om te luisteren, maar niet gratis om te maken. We betalen een jaarlijkse muzieklicentie zodat artiesten geld ontvangen hun gedraaide muziek in deze podcast, moeten zo nu en dan een nieuwe koptelefoon kopen en zijn veel tijd kwijt aan het maken van de show. Als jij deze podcast tof vindt laten we je zelf bepalen hoeveel de show je maandelijks waard is. Dat kun je doen door patron te worden! Op die manier kunnen we de gesprekken aan blijven bieden zoals je ze nu kent, namelijk zonder inmenging van grote bedrijven.

Maak rechtstreeks contact tussen makers en gebruikers mogelijk door patron te worden via de fel-oranje knop rechtsboven deze pagina!

Goals
$241 of $300 per month
PRODUCER! Een belangrijke volgende stap in mijn podcast is het aannemen van een producer. Met diegene zou ik graag een professionaliseringslag maken: mijn jaarplannen tegen het licht houden, nadenken over gasten, sparren over gesprekken die ik ga hebben en samen leuke nieuwe items bedenken. Natuurlijk is dit bedrag nog steeds erg laag voor een producer, maar het is een begin waarmee ik iemand durf te benaderen.
4 of 5

Recent posts by Klap van de Molen