Kod Poslednjeg Checkpointa

is creating Slav gaming videos

Select a membership level

Solo drinker
$1
per month

Hvala što podržavaš KPC! Ovaj nivo ti daje raniji pristup svim našim velikim videima (Degustacije, Bakšiš i sl), glasanje za sledeće Noćne Smene, ekskluzivne Patreon postove i pristup našem super tajnom Discordu.

Društvo iz ćoška
$3
per month

Živeli!

Ovaj nivo ti daje sve što i prethodni, glasanje za SVAKI let's play koji budemo radili i bićeš istaknut na kraju svake Degustacije u creditsima.

VIP
$5
per month

Hvala i živeli!

Za najveće fanove dajemo sve iz prethodnih nivoa, posebno ćemo ti se zahvaliti u creditsima i imaćeš VIP ulogu na našem super tajnom Discord kanalu.

4

patrons

$17

per month

About

Dobrodošli u krčmu Kod Poslednjeg Checkpointa, na poslednjem skretanju za YouTube.

NEW PHONE, WHO DIS?

KPC su Igor i Bojan, dva dugogodišnja ortaka koji su odigrali više igara nego što smeju da priznaju, a već neko vreme kroz klipove pričaju o igrama, gamingu i svemu što ga prati. Cilj nam je da na balkanskoj YouTube sceni napravimo kanal koji je zabavan, raznovrstan i na pozitivan način pokazuje gaming, ali isto tako i da pružimo nešto više za publiku svih doba i interesovanja.

ZAŠTO PATREON?

Želimo da zabavimo VAS sadržajem koji se VAMA sviđa i želite da gledate. Patreon je najbolji način da nam tačno stavite do znanja šta vam se sviđa a šta ne i pritom podržite naše sulude pokušaje u pravljenju smešnih klipova na internetu. Na kraju krajeva, ne želimo da stavljamo reklame na videe ili da od kanala napravimo nešto što se neće svideti ni vama ni nama (prejz algoritam i tako to).

Ono što je bitno je da će naš kanal ostati besplatan za gledanje i jedini sadržaj koji će biti ekskluzivan na Patreonu su povremeni behind the scene klipovi i tekstovi. Ako budemo uvodili nove formate, ili pravili veliki video, kroz Patreon ćete prvi saznati za to.

ŽIVELI!
Goals
$17 of $20 per month
Ako dostignemo ovaj nivo, Boki će morati da snimi kako igra igru po Igorovom izboru i neće smeti da kuka tokom cele igre.
Bonus: još jedna recenzija svakog meseca.
2 of 4
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 26 exclusive posts
1
Writing
25
Videos
By becoming a patron, you'll instantly unlock access to 26 exclusive posts
1
Writing
25
Videos

Recent posts by Kod Poslednjeg Checkpointa

How it works

Get started in 2 minutes

Choose a membership
Sign up
Add a payment method
Get benefits